Treceți la conținutul principal

Sfarsit de sezon la Gray's Anatomy

A facut si greva scenaristilor ceva bun. Finaluri de sezon prea tari. Citisem pe TVBlog ca dupa greva, audientele la serialele ce au continuat sunt slabute. Oamenii -au obijnuit sa faca altceva decat sa vada seriale. Asa ca scenaristii s-au spart in rasturnari de situatii si finaluri de sezon spectaculoase.
Asa a fost si episodul dublu de la Gray's Anatomy. Scenaristii s-au obijnuit sa prezinte doua cazurti medicale pe episod (mai putine decat pana dupa greva) dar aceste cazuti au fost ceea ce trebuie pentru sfarsitul de sezon. Doctorii au avut de lucru la tanarul ce se afla in ciment. si odata cu ei christina ce a primit de la Meridith pagerul sclipicios. Izi si-a gasit nişa, iar George a reinceput sa aibia incredere in el. Cat despre cuplul belea al serialului, sa spunem ca psihologul aparut peste noapte si-a facut bine treaba iar acum situatia e in mainile lui si nu a ei, ca de obicei.
Pentru prima data este un final plin de speranta, un final optimist, un final in care toata lumea PARE asi gasii echilibrul. pana si Alex care trece printre momente grele.
Sunt bucuros pentru Gray ce-a mica. Cred ca a fost pentru prima data cand mi-a placut de ea.
Cel ai tare sfarsit de sezon, ce ma face sa astept cu nerabdare seria 5.
Si pentru ca tot am vorbit de melodia de pe fundalul finalul, poftiti:
P.S. Mereu au avut muzica buna pe fundal, genul asta de jazz a la Amy, Duffy...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...