Land surveying practice

Gata si cu practica... Dis de diminrata mi-am legat proiectul si am plecat la scoala cu el.
Azinoapte in schimb a fost nebunia de pe lume. Nu cred ca am vazut anul asta atat de multa forfota in camin, cu toate ca e aproape gol. Coboram, urcam, mergeam dintr-o camera in alta, sa ne mai luam cateva date pentru proiect. Forfota mare. Daca si Raluca, care vorba aia, e Raluca, nu il terminase si la ora 2 scria de zor. Era atat de scumpica... Ei i se termina bateriile pe la 12 maxim, cu noroc, si incepea sa dea rateuri. Se impleticea in cuvinte, se enerva ca nu ii iesea ce vroia sa spuna. Era stresata, cam toata lumea se perindase pe la ea. Lavinia si Q isi vedeau meticlosi de ale lor, Razvan si Vasle tot veneau sa mai intrebe cate ceva... Pe la 3 jumate, cand l-am terminat eu, cedasem, am inceput sa rad ca prostul pentru ca m-am ars. Vroiam neaparat sa o duc pe Lavinia acasa, dar ea spunea ca se duce cu un taxi, sa dor, dar eu nu si nu. In schimb a dormit la Ral, nu mai avea nici un sens sa mai plece. Au terminat la 5. Pe la 4 mi-a sunat telefonul si cred ca am inceput sa aberez. Debia imi luasem somn.
Si pana la urma era o fatza de trei credite, la care am scris vreo 30 de pagini de mana, am avut 2 desene si 12 pe foi milimetrice. Adica 2 drumuiri si 10 profile. Facusem rana ieri la mana, pe degetul mijlociu, unde se sprijina stiloul.
Si nu se putea ca totul sa fie frumos. A trebuit sa apara certuri si sa fiu badjocorit pe nedrept. Dar azi s-au clarificat lucrurile. Ieri la ce draci aveam imi venea sa ii zbor pe toti. Mi-am dat seama ce oameni sunt si cu cine am de-a face.

Si totusi... Am terminat anul 2. In sfarsit e gata. Ma pregatesc de casa. Luni sunt in Bacau. Mai stau un pic sa ma relaxez si sa meditez la faptul ca sunt in anul III!!!
Pe curand...

Comentarii

  1. ba gaseste si tu ceva interesant de zis macar ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat de degetul tau mijlociu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ai macar bunul simt si daca tot nu te duce capul sa scoti ceva mai interesant, sa te semnezi la final. Dar... daca atat te duce capul...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare