Miscellaneous

Ca tot spunea Q ca nu am mai facut de mult cronica de film :))

Cum in fiecare seara trebuie sa ma uit la un film, ieri a fost vremea pentru "Made of Honor". NUI vreau sa-i fac o cronica intr-uin articol de sine statator pentru ca nu mi se pare un film strtalucit. In afara de Patrick Demsey, nimic nu e stralucitor. Filmul prezinta o prietenie intre un barbat si o femeie, ce se cunosc din colegiu.El este un curvar notortiu, ea un exceptional om de arta. Cand ea se intoarce din scotia unde fusese plecata sa achizitioneza niste tablouri pentru muzeu, il anunta pe el, Tom, ca se marita in 2 saptamani. Tom, saracul tocmai realizase ca o iubeste si ca vrea sa fie cu ea. Ea ii propune sa ii fie principala domnisoara de onoare pentru ce el este cel mai bun prieten si accepta. In tot acest maraton al pregatirii de nunta Toim incearca sa-i arater ca s-a schimbat si ca e matur si dar nu reuseste sa-i arate dragostea ce i-o poartya. Cu o zi inante de nunta se saruta, ea vine apoi la el si tipic peste ele era calare o ex-a care era beata. Vazand ca nu poate sa fie cu ea, renunta si pleaca in ziua nuntii dar pana la uram, ghici, se intoare si opreste nunta. Final fericit. Na, filmul e misto, ca e plin de momente amuzante dar cam e pe un calapod destul de cunoscut.
Apropos. Cine mi-a zis mie ca se termina naspa filmu? Voi ori nu mai sunteti romantici ori nu v-ati prins de ultima replica.


Si cum nu aveam somn aseara dupa ce terminasem filmul, m-am gandit sa ma mai uit la ceva. Mi-am copiat pe dvd-uri cateva seriale ca sa le vad vara asta. Unul dinte ele e "The Tudors". Seroalul este produs de Show Time si are doua sezoane pana in [prezent cu cate 10 episoade. Au inceput deja filamrile la al treilea sezon. Primul episod este foarte antrenant. Jonathan Rhys Meyers il interpreteaza pe Henric al VIII-lea, asa cum nu a fost prezentat niciodata: atractiv, pasional si cel mai senzual Henric al VIII-lea al tuturor timpurilor. Cu o mare dorinta de putere, si sete de dragoste, tanarul si curajosul monarh isi guverneaza regatul si isi traieste viata cu o cruda neglijenta.
Cand voi incepe seria a doua voi revenii cu amanunte despre serial.

Ma tot uit pe tvblog si vad ca apar date despre seriale. LA sfarsitul lui septembrie toate serialele se intorc. mai e o luna. Abia astept!

O sa incerc sa postez toate pozele care le am restante pentru photoblog. Asa ca fiti cu ochii pe el. :P
Pe curand...

Comentarii

Postări populare