You Don't Mess with the Zohan


NOTA: Sa nu credeti ca imi petrec vacanta uitandu-ma la filme. Doar cate unul pe seara.

Daca e comadie si daca mai e si Adam Sandler, sigur e un succes.
Zohan este un luptator isralelian, satul de lupte si de razboi. In momentul in carte trebuiesa sae lupte inca odata cu inamicul sau palestinian Phantom, isi inceneaza moartea pentru a fugii la new York si asi indeplinii visul, de a devenii hairstylist. Dezamagitc ca nu gaseste nici un loc de munca, ajunge intr-un cartier cu locuitori ai Orientului Mijlociu si se angajeaza ca maturator intr-un salon al unei palestiniene. I se iveste sansa sa tunda si astfel prin modul lui "senzual" de operare salonul devine celebru. Povestea se complica cand Phantom afla ca nu este mort si un maher inceara sa incendieze carterul pentru asi construii mallul.
Dar totul se termina cu bine. Isralienii si palestinienii din New York se impaca si lupt impreuna impotriva maherului si in final isi construiesc un mall impreuna cu magazinele dorite. Zohan si iubita sa, un salon, prietenii lor un magazin electric si Panhon isi indeplineste si edl visul lui. Care? urmariti filmul :P.



Pe curand...

Comentarii

  1. Neinteresant Zohan asta. Daca vrei ceva serios - Das Leben Der Anderen, sau Felon. Primul o capodopera, al doilea ceva mai usor de digerat.
    Si orice ai face, nu...repet...NU TE UITA la Batman the Dark Night! pierzi 2 ore 24 minute si 32 sec din viata ta (fara generic)

    RăspundețiȘtergere
  2. Costele, Costele... o sa trebuiasca sa ma uit la Batman, ca am vazut toate ecranizarile. E pe pielea mea. INsa nu acum. Acum, odata cu Ther Tudors, am intrat intr-o etapa istorica si astfel ma voi uita si la Elizabeth I si Elizabeth: The Goleden Age, care sunt scrise de cel ce a creat si serialul The Tudors.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare