Treceți la conținutul principal

La Multi Ani Vanesa!!!!


Pe Vaesa o stiu din clasa I. Am fost 12 ani in aceasi clasa insa nu dintotdeauna ne intelegem asa de bine. Cred ca dintr-a 7-a. Imi aduc aminte in clasele mici ca venea mama ei la scoala dupa ea impreuna cu cainele care era mai mare decat ea (si decat mine) cand se ridica in doua labe. Cum o venea devenea agitat si abia astepta sa isi "pupe" stapana.
Mi-o amintesc cu codite ciudate, nici la spate, nici intr-o parte, mereu stirga dar cu o voie buna si o energie debordanta.
Asa e si acum. Se suara cand ii spun Mama Leone, dar asa e. Ea ce cea pacifista, e cea care mereu vede acel putin bine in ceva rau, e cea care mereu ne impaca. Dar si cand rabufneste!!! Sa te fereasca Dumnezeu de dezlantuirea vanesei :)).
Ne-am mai certan noi, si mi pare sincer rau ca am facut-o sa planga de catevas ori dar ea site ca e prietena mea cea mai buna si o sa fu mereu langa ea, cand o sa aiba nevoie de mine.
mi dau seama de puterea prieteniei noastre tocmai pentru ca de doi ani ne vedem atat de rar dar mereu vorbim la talefon, pe mess (mai putin) si cand ne vedem ne intelegem atat de bine.
Ce misto a fost cand a venit la Iasi, acum, ultima data. Atat de bine m-am simtit cu ea!!!
Domne, cate amintiri!!! Liceul, tot liceul l-am petrecut impreuna, excursii, iesiri in Vigas la un 3 5 8, am stat in banca un an si ceva si 4 ani la franceza. Cat mai radeam in ore! Apoi erau duminnicile in care mergeam la film si Stela se ruga de mama sa ma lese, apoi intr-a 12-a a fost invers :))
Vanesa o sa ramana mereu in sufletul meu, o sa imi fie vesnic o foarte bina prietena, o persoana de suflet. Ma si vad la batranete italnindu-ma cu ea si vorbind despre ale noaste, despre batanreti, despre nepoti si despre noi :))
Imi pare rau ca e plecata in USA cu Work and Travel pentru ca ziua ei era evenimentul verii pentru mine. Imi lipseste acum mai mult ca niciodata.
Lov U si abia astept sa ne revedcem!!!
La MUlti Ani!!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...