10 luni

A mai trecut o luna, cu greu si cu chinuri mari. Am vrut sa ma las de blog insa nu m-a tinut decat o saptamana. Am fost suparat, depresiv si revoltat. Insa nu ma pot lupta singur cu sistemul, arat ca Don Quijote lupatand cu morle de vant... Asa ca m-am resemnat si am inceput sa numar zilele pana vin acasa.
Luna viitoare o sa fie ciudat sa scriu articolul asta pentru ca o sa fiu acasa de cateva zile insa se vor implinii 11 luni de cand am inceput aceasta noua experienta. Asa ca nu stiu ce sa fac... sa numar in continuare sau sa incep o noua numaratoare? Voi ce spuneti?
Am intrat in painica de timp si de idei si nu am putut sa dorm noaptea pentru ca nu cumparasem cadouri. Insa am terminat si acest capitol si am un document excel completat cu numele persoanei si cadoul. O sa il folosesc si pentru la anu cand o sa ma intorc de tot acasa, insa o sa incep sa cumpar cadourile din timp.
De iesit nu prea am mai iesit pentru ca nu am avut cu cine (cei din camin sunt stresati cu examenele si temele) sau cum (vremea e ingrozitoare. Nu iti vine sa mai iesi din casa daca nu trebuie. Fie ploua fie e prea cald si soare sau e innourat si zapuseala). Abia a inceput luna si transpir non-stop. Pana si administratorul si sotia sa au spus ca nu se recomanda sa se viziteze nimic in lunile de vara pentru ca vremea e prea capricioasa. In septembrie...
Asa ca am petrecut timpul liber uitandu-ma la seriale si vorbind cu voi, prieteni dragi pe skype.
 In Japonia au repornit doua genereatoare nucreare pentru ca nu faceau fata la consumul de energie. Am avut interdictie in campus sa folosim aerul conditionat, insa acum e posibil. Si e atat de bine in laborator...
In rest nu prea am mai facut nimic. Ma pregatesc pentru venirea acasa. Mi-am cumparat baterie externa pentru telefon si in curand o sa am o noua jucarica, totul ca sa imi fac sederea de 14 ore in Moscova mai usoara.
Acasa ma asteapta lucruri de rezolvat si am multe planuri pe care sper sa le duc la final.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare