Treceți la conținutul principal

Expresul


In luna martie, dupa ce Ziarul de Bacau a scris un articol despre mine, am devenit membru in comunitatea Bacau.co.
Cu putin timp in urma Bacau.co a avut parte de o rebreanduire si a devenit Bacau Expres. Multi dintre voi ati primit invitatii sa dati like la pagina de facebook a comunitatii si va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat.
Cine suntem noi? O  comunitate deschisa de bloggari ce ne implicam in viata civica instiintand bacaunaii despre ceea ce se inampla in oras. Nu ne implicam in politica si nu scriem despre asta. Oricine vrea sa devina membru al comunitatii nostre poate sa o faca si nu are decat de respectat niste reguli de bun simt.

Poate ca citind randurile de mai sus va intrebati ce e cu mine aici pentru ca eu nu sunt in Bacau si din cand in cand scriu despre politica. Ei bine, eu sunt piesa orientala a acestei comunitati si incerc sa scriu pe Bacau Expres numai cand consider ca exista o punte intre ceea ce scriu eu si Bacau. Posibil ca articolele mele vor fi rarute pe site-ul lor insa atunci cand vor fi, vor fi bune.
Nu uitati sa dati like pe pagina de facebook a comunitatii dar si pe pagina mea.

Nu ne laudam ca suntem mai buni decat altii, noi o demonstram in fiecare zi!
Pe curand...

P.S.:Sper ca va plece noua infatisare a blogului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...