Treceți la conținutul principal

Si incepe scoala

Azi incepe scoala. Nu am fost niciodata atat de obosit ca anul acesta la inceperea anului scolar. De azi sunt student in anul 2! Si pentru ca mi-am terminat toate creditele de cursuri nu mi-am ales decat un curs, si asta ca imi place proful. Coastal Disaster Prevention - eu zic ca suna bine si ca am ce invata de la asa ceva.
Vreau semestrul asta sa termin cercetarea iar semestrul viitor sa am tip destul sa scriu teza.
De obicei asteptam inceputurile de an scolar. Cand eram la facultate la Iasi, apucam sa imi vad colegii dupa o vara. Acum, nu e nimic special, un curs in plus si cantina deschisa...
Si cu toate ca mai e un weekend pana incepe facultatea in Romania, as vrea sa le zic de pe acum bafta in noul an!:
Ilincai, ca are si ea de dat anul asta dizertatia ca si mine (uite ca terminam masterele odata :D )
Ioanei ce dupa un an de munca sisifica a reusit sa ia testul de limba cu un rezultat foarte bun si acum face masterul pe care il visa de mult!
Lui Andrei, verisorul meu ce e boboc la Drumuri si Poduri!
Lui Anccush care a reusit sa termine masterul din Romania in conditii extreme si are de terminat unul in Danemarca!
Lui Andrei care isi incearca norocul cu un nou master in tari straine... Welcome to the club!
Ralucai ca incepe un nou drum la Limbi Iudaice!
Oanei, care incepe un an de vis la Waseda!
Si celorlalti care au deventi boboci anul acesta si de care nu imi aduc acum aminte (si imi cer scuze pentru asta)
Am intrat intr-o monotonie de care abia astept sa ies. Parca nici spor pe blog nu mai am...
Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...