4 comedii

M-am gandit sa impartasesc cu voi (din lipsa de subiecte) ce seriale de comedie am inceput sa urmaresc asta vara.
Serialele au inceput in sezonul trecut, deci sunt la al doilea sezon acum.
Primul de pe lista e The Exses.Am inceput sa il urmaresc pentru ca era produs de TVLand, ce are seriale simpatice (Hot in Cleveland, Happily Divorced) dar si pentru ca in serial joaca Kristen Jonson (A treia planeta de la Soare) si Donals Faison (Scrubs). Serialul are 22 de episoade, impartite in 2 sezoane. A inceput initial in iarna lui 2011 cu 10 episoade si a continuat cu sezonul 2 asta vara. Serialul prezinta pe 3 tipi divortati ce sunt pusi in acelasi apartament de avocata lor, ce se simte responsabila pentru divorturile proaste prin care au trecut. Ea e proprietara apartamenului si locuieste in apartamentul de vis-a-vis. Reteta clasica pentru o comedie. 3 barbati ce cauta sa isi refaca viata in timp ce sunt mancati de bani de pensia alimentara si o vecina femeie, singura careia ii e frica sa isi refaca viata, dupa un mare esec. TVLand nu a anuntat inca daca o sa mai existe un al treilea sezon, dar nici nu a anulat serialul.



New Girl o are ca protagonista pe Xooey Dechanel (500 days of Summer) ce este una din actritele pe val in perioada asta. Serialul e usor pentru Hipsteri (cel putin asa imi pare mie) insa replicile sunt bune. Jess e o tipa ce se muta intr-un apartament cu trei baieti, dupa ce se desparte de iubitul ei. Ea e invatatoare la scoala si nu castiga pra mult ca sa locuiasca singura. Unul din personaje seamana suparator de mult cu mine (daca as slabii, cred ca m-as comporta exact ca el) si cred ca de aia m-a atras. Sa nu mai zis de Sannah Simone care o joca pe prietena cea mai buna a lui Jess, un fotomodel.
Deci daca aveti chef de un serial usor hipsterist, cu glume bune dar dupa o reteta clasica, New Girl e reteta perfecta.

2 Broke Girls prezinta viata a doua tipe, Max si Carroline ce sunt sarace lipite. Max a fost saraca de cand se stie, Carroline este o fata ce a fost foarte bogata insa dupa ce politia a aflat ca tatal ei escroca alti bogatasi, a pierdut toata averea. Cele doua se cunosc la locul de munca, o cafenea infecta din Brooklyn si pornesc impreuna o afacere de briose. Pentru a pornii afacerea au nevoie de 20 000 de dolari, iar la finalul fiecarui episod ti se arata cati bani au strans pana in momentul respectiv.
Serialul de fata e filmat in stilul clasic, cu rasete pe fundal si pauze intre replici pentru a se auzii rasetele. Max este foarte dark si serialul are o tenta de comedie neagra, facand haz de necaz si de econimia americana.
Mie imi place mult, mai ales pentru ca e ironic si fac misto de stereotipuri.

Don't Trust the B---- in Apt 23 seamana foarte mult cu 2 Broke Girls si de aceea multa lume a zis ca nu o sa aiba succes, mai ales ca a aparut in mid-season. Insa se pare ca serialul sta bine in audiente. Este cea mai noua achizite a mea (si are putine tare episoade). June se muta la NY, unde are slujba de vis. Insa in prima zi de munca afla ca firma a fost inchisa de Fisc si trebuie sa isi caute un nou loc de munca. Se muta in apartament cu Chloe, ce pacalea fete venite din oras mici, aratand o imagine de fata buna, facandu-le sa plateasca chiria pe 3 luni si apoi scotandu-le din minti, sa plece si sa ramana cu toti banii lor. Insa June nu cedeaza si raman colege de apartament, incepand sa se imprieteneasca usor.
Nu tin minte daca v-am spus de Suburgatory. Daca nu v-am spus de el, il reomand cu drag. E o comedie ce parodiaza viata din suburbii, prezentata de o adolescenta ce e nevoita sa se mute din NY.

Comentarii

  1. mamaaaa cate seriale :( eu nici neveste nu l-am terminat :(( nici grey...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca altceva nu fac in timpul saptamanii decat scoala si seriale.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare