Ce au in comun Alexandra Stan si Arashi

Alexandra Stan: E o cantareata romanca cunoscuta international datorita hitului ei: Mr Saxo Beat, hit ce a aparut in coloana sonora a 2 seriale americane (Suburgatory, CSI: Miami) si alte productii europene. Anul trecut a fost implicata intr-un scandal, fiind batuta de producatorul si iubitul ei si aruncata in strada din masina.
Arashi: Este una din cele mai populare trupe de baieti din Japonia, produse de agentia de talente Johnny's Entertainment. Baietii astia joaca in filme, apal la tv in emisiuni, sunt imaginea a diferite branduri din japonia si jac fetele sa lesine. Cand eram in Japonia am vazut o droaie de fete ce aveau breloace, mape sau perne cu baietii astia iar magazineel de suveniruri vindeau de la sosete la huse te telefon cu ei.
Asta mica a nostra a avut un succes nebun cu Mr Saxo Beat, de a ajuns si in Japonia, unde concertul ei era pomovat cu un tir mare pe care era poza cu ea de nu imi venea sa cred cand am vazut asta pe Meiji Dori, insa apoi a decazut incetul cu incetul. Cred ca de aia a si batut-o Prodan ala, ca nu mai avea ce sa mulga de la ea. Norocul ei ca dupa asta a luat-o de la capat unde a plecat in America si a inregistrat un cantec. O luna mai tarziu, adica azi, a lansat unul nou, in vechiul ei stil (Pop-Corn) si ce sa vezi, cantecul e compus si produs de Erik Lidbom mare compozitor si producator elvetian ce compune muzica si celor de la Arashi. Adevarul e ca videoclipul si piesa aduc un pic a J-Pop, ceea ce inseamna ca melodia o sa aiba un succes nebun in Japonia.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare