Treceți la conținutul principal

SMS-ul electoral si bazele de date cu numere de telefon


Am numarul asta de telefon de prin clasa a 7-a. Sa fie de atunci vreo 13 ani si nu am intentia sa renunt la el. Am avut grija a fie incarcat doi ani de zile cat am fost plecat, am avut grija sa nu il dau la toata lumea, insa de cand m-am intors din Japonia sunt spamuit de mesaje non-stop. Pe langa faptul ca Orange imi trimite mesaje in care ma imbina sa incarc, sa schimb obtinunea, sa trimt sms sau sa nu stiu ce sa mai fac, diverse cabinete medicale, firme de taxi sau lanturi de magazine ma invita la promotiile lor.
Dar totul a pus capac ieri dimineata. Nu era nici macar ora 8 cand am primit sms de la un retard ce ma anunta ca el azi planteaza stejari ca e satul de trandafiri. Si ma ruga e mine sa votez cu cacatul lor de partid la europarlamentare. M-am enervat si cand ma enervez nu gandesc ce fac, asa ca i-am trimis un sms in care le-am zis ca nu ma intereseaza ce fac ei asa ca nici pe ei nu trebuie sa ii intereseze de mine.
1. Era aproape 8 dimineta, intr-o sambata.
2. Campania electorala s-a incheiat vineri. Chiar nicio lege nu o puteti respecta. Mai erau prin 2000 mesaje cu Bombo si Congo, si ma gandeam ca au plecat cu totii atunci.
3. Cine PLM a vandut numarul meu de telefon astora? Sa aiba parte numai de mesaje spamuitoare cand le e lumea mai draga...!
4. Ce e cu partidul asta? Mai exista? Stiu ca e un alt apendice PD-L, stiu ca nebunul de la Epicentru era fanul lor dar am crezut ca a muzit sau a fost inglobat la aia ce ridica Romania.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...