Treceți la conținutul principal

Dexter


Continui seria de cronici cu serialul tv Dexter. Serialul are deja doua sezoane, acate 12 episoade, el fiind difuzat de catre showtime. Dexter este un tip ce duce o viata dubla (la fel ca multi dinte noi). Gasit de un politist la locul; unei crime a fost adoptat si crescut cu un scop anume. Dexter avea de mic dorinta de a ucide de aceea tatal sau adoptiv i-a gasit un scop neavand cum sa il scape de ac easta pornire criminala. In viata de zi cu zi este un doctor, expert in analiza sangelui, ce lucreaza pentru politia din Miami unde si sora lui (fata parintilor lui adoptivi) este politista. Are o relatie cu o femeie divortata, cu doi copii ce fusese maltratata de sotul ei. Pare un om la locul lui, un pic ciudat prin munca ce o face. Dar de fapt este un criminal in serie. A fost invatat de tatal sau sa realizeze crime perfecte, fara a lasa semne si se ocupa cu "curatarea" societatii. Omoara pe acei rafacatori pe care politia nu-i poate prinde pentru ca nu au destul dovezi impotriva lor. Dar in Miami apare un nou criminal, ce ingheata victimile astfel in cat sa nu existe urme de sange, astfel Dexter nu are de "munca" cu acest caz. Cum este inca legat de acest caz si ce incurcaturi apari veti afla numai urmarind serialul (cele 12 episoade din seria 1). Despre seria 2 am sa vorbesc dupa ce o voi vedea.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...