Si restul e tacere...

Nu cred ca am asteptat vreodata cu atata ardoare un film ca "Restul e tacere". mai ales ca este un film romanesc. Dar am auzit atatea despre el si pare a fii un film mce iese din tiparul dramelor cu subiect comunist ce sunt la moda in cinematografia romaneasca. Am sa postez trailerul filmului si snopsisul de pe cinemagia.

Snopsis
Nu-i usor sa ai un tata celebru. Tanarul GRIG este fiul unei vedete a Teatrului National, acum aproape 100 de ani. Dar propriul sau bilant este oarecum dezamagitor. Prea scund pentru scena, prea timid cu femeile, prea excesiv in stilul de viata, fiul e pe cale sa comita greseala capitala, pacatul de neiertat in ochii tatalui: sa regizeze un film de cinema! Il viseaza ca pe cel mai grandios si mai lung film realizat vreodata. Va fi reconstitutirea fidela a razboiului cu turcii, prin care Romania isi cucerise independenta cu 35 de ani in urma...
LEON, un mosier local atins de deliruri mesianice si auto-proclamat Patron al Artelor, devine finantatorul intregii afaceri. Tot el devine, pe rind, protectorul lui Grig, dascalul sau, parinte substituit, partener necinstit si dusman pe viata. Dar va putea GAUMONDE, compania franceza ce controleaza piata cinematografica aproape peste tot in Europa, sa accepte competitia cu o productie independenta de o asemenea amploare? Si daca da, va obtine Grig, prin aceasta victorie, respectul tatalui sau?
O poveste (in mare parte) adevarata.



Pe curand...

Comentarii

  1. Filmul ruleaza la Cinema City Iasi inca de vineri, si chiar merita asteptarea...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare