Pentru analfabetii ce rad ca boii

Azi la statica proful a inceput, pe langa celalalte aberatii, sa critice blogeri. In opinia sa sunt noiste frustati sexuali. Dar facea referire la cei trecuti de 30 de ani. Nu pot spune ca m-a deranjat atat de tarte aceasta opinie a unui om care nu a citit niciodata un blog, cat m-au deranjat raseteloe forate ale "somitatilor" din grupa 3211.
Cu toate ca ii am in lista de mess, si o sa pun linkul blogului la status sunt sigur ca acesti col;egi analfabeti la figurat nu vor citii acest articol. Ce pot intelege ei ditr-un jurnal online, can d asculta live-uri de manelisti si realizarile lor se masoar in cate tarfe bete au futut in ultima saptamana. Un om, care isi lauda performantele sexuale inchipuite in timp ce se simtea bine sub patura sau la dus, un om care nu citeste carti pentru ca i se par prostii si filmele bune sunt alea cu batai sau comediile proaste, cei ce nu intelg un film bun, un film psihologic, care nu asculta muzica buna pentru ca e plicisitoare...
In situatia in care se afla ei, nu mi-as permite sa rad ca prostul la glumele proste ale unui om destept? Poate ca doar asta au in comun cu el si atat pot intelege.
Pe curand...

Comentarii

  1. bãi blogãre ! invata sa scrii in limba romnã; tu "alfabetule" ce filme vizionezi ? tu esti adevarata "somnitate" care o sa aiba blog si dupa 30 de ani, deci esti frustrat sexual deja ! bãi Horicã invata ca se spune "niste" nu "noiste", "frustrati" nu "frustati", "tare" nu "tarte", "râsetelor" nu "raseteloe" si probabil ca te gandeai la "fortate" nu "forate" ... in rest toate cele bune, blogãrie usoarã :))

    RăspundețiȘtergere
  2. fii atent aici la o faza: esti la fel de jenant ca cel care se lauda ca a futut nu's ce "pizda".... la fel faci si tu chiar daca nu ai ajuns sa "experimentezi" cum e sa faci sex/dragoste. asa ca nu te mai ascunde dupa deget si gandeste-te inainte sa deschizi gura acuzator... sfat prietenesc: lasa deoparte atitudinea de "aristocrat" ca sa reusesti sa-ti faci prieteni adevarati! deschide ochii!!! esti la fel ca toata lumea, nu ai nimic special. esti produsul unei societati reduse, ca noi toti asa ca incearca sa fii realist cand te evaluezi si cand evaluezi pe altii. pe curand...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare