O poveste de viata

Am cunoscut pe cineva si povestea sa de viata. Am ramas socat pentru ca pare un om linistit dar poate tocmai pentru ca atrecut prin atatea. A ramas orfan de un parinte de mic si a realizat asta abia in adolescenta cand si-a renegat Dumnezeul si a devenit ateu. Apoi a revenit spre credinta dar regasirea lui a fost in arta. Cand a descopeit ceea ce ii place sa faca si cand a vazut ca e apreciat a reusit sa isi canalizeze toate frustarile si supararile creand.
Pe la 15 ani a avut o relatie cu o femeie mai mare cu 10 ani ca el si in urma acestei relatii a aparut un copil. Un copil pe care l-a vazut e 3 ori pentru ca ea avea alta relatie si a spus a firmat ca a nascut prematur si ca pruncul e al celeilalte persoane. Isi dorea coilul si nu vroia sa renunte la relatia ce ii oferea un confort. A facut apoi multe prostii, de la relatii amoaroase urate pana la consum de droguri. dar a trecut peste toate. Mereu a fost un elev model si un copil bun acasa. Nu a dat niciodata vreun semn de pierzanie si a reusit sa fie la astepatrile tuturor. S-a casatorit asta vara cu o persoana mai mare cu 15 ani decat el, a divortat in toamna si toate astea fara sa fii stiut apoape nimeni.
Ceea ce m-a frapat la aceasta poveste este dedublarea lui, viata dubla pe care o duce. Un bun prieten si un om linistit, plin de viata de fata cu toti ce il cunosc, un om macinat de probleme, ce nu se regaseste nicaieri, un om ce ia decizii pripite si proaste, de fapt.
Oare cat o sa reziste? Oare cat o sa mai reziste sa duca aceasta viata dubla? O viata grea, chinuita...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare