Treceți la conținutul principal

Raspunsuri

In primul rand vreau sa rog inca odata putinii cititori ai acestui blog sa incerce sa se semneze. Vreau sa multumesc celui ce mi-a spus ca "Restul e tacere va rula la Cinema City" si sa ii spun celui care ma vrea tuns ca nu ma voi tunde in viitorul apropiat.
In schimb acest mesaj se va referii anonimului care mi-a scris la "Dedicatie". In primul rand imi place cum a scris. Are stofa bre, parerile ii apartin. In decursul unui an ne-am schimbat mult si am facut in formarea mea multe greseli. Am crezut ca pot slefuii oamneni dar se pare ca m-am ars. Nu vreau sa o tin intr-o discutoe virtuala ci as vrea sa imi spuna verde in fata ceea ce vrea sa imi spuna. Toti gresim dar eu fiind mai blond la radacini vreau sa stiu ce are de fapt cu mine. Nu amenint pe nimeni direct ci doar spun ca un limbaj neadecvat pentu un om care face mai mult decat tine nu e la locul lui. Avand in vedere ca nu iti place sa citesti nu iti cere nimeni sa o faci dar taci dracului din gura si nu injura pe cei ce o fac. Pacat ca in tara asta sistemul de valori e total pe dos si e "cool" sa fii incult si daca ai curajul sa spui ca citesti esti ciuma pe pamant. Dar cu cunostinte zero despre cultura ci civiliztie nu o sa poti niciodata sa ajungi undeva departe. Ideea e sa evoluezi si sa nu te uiti in urma, la ceea ce ai lasat. Asta am invatat eu in ultimul an ca nu trebuie sa jelesc pe cei ce i-am lasat in urma, ca e firesc sa se faca aceasta selectie. Nu mai tanjesc dupa popularitate, popularitatea este pentru mediocrii, sunt neinteles si sensibil si nu caut prieteni noi ci ma bucur de cei putiini pe care ii am. Totusi iti multumesc ca mi-ai fost prieten, sau eu asa te-am considerat.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...