Jurnalul unei dadace, Aurul nebunilor

Am sa incerc sa vorbesc despre doua filme usurele, de duminica dupamasa, ce merg vazute alaturi de prieteni sau familie.

Primul film este "The Nanny Diaries" si o are protagonista pe Scarlett Johanssson. IMDb ii ofera un rating de 6.1 si o caracterizeaza ca o comedie despre viata de top, vazuta de jos. Annie este o tanara ce tocmai termina colegiul economic si urmeaza sa isi inceapa o noua viata la New York, o viata de funchionar la banca, o viata la care a visat si ea dar mai mult mama ei, care este asistenta medicala. Insa in momentul in care se prezinta la interviul de angajare si este intrebata cine este Annie Braddock nu stie ce sa raspunda si se blogheaza. Realizeaza ca nu stie cine este de fapt si ce vrea si hotaraste ca timp de o vara sa isi gaseasca identitatea. Plimbandu-se prin parc, salveaza un copil de la un accident si mama sa, doamna X intelege ca e Nanny, nu Annie. Asa ca isi gaseste vocatia de o vara fiind dadaca la aceasta familie de top, familia X. Filmul in primul rand se vrea a fii un film moralizator, punand in paralel bucuriile mici ale oamenilor simpli si necazurile imaginate ale oamenilor de top, smobismul si adulterul.
Este un film ce merita vazut fiind si foare amuzant si construit ingenios.



Al doilea film este Fool's Gold si se vrea a fii un film de aventuri, dar este de fapt mai mult o comedie de aventuri. IMDb ii ofera un rating de 4.7si ii are protagonisti pe Mattew McCanaughey si pe Kate Hudston. Filmul este povestea unui cuplu ce este unit, destramat si iarasi unit de legendara zestre a coroanei din secolul XVIII - 40 de cufere cu bogatii, care au fost pierdute in largul marii in anul 1715.
Tess incearca sa isi refaca viata, lucrand pe un yaht de lux, detinut de un miliardar, cand fiica acestuia, Gemma, o pustoaica de bani gata este salvata tocmai d fostul sot al lui Tess, Finn. Finn descoperise unde se afla comoara si pleaca intr-o aventura, in lupat cu un repper ce avea reputatie proasta, Big Bunny. Avenetura ii uneste pe cei doi, care se inpaca de si pe milionar si pe sora sa. Un film dragut, slbabut dar amuzant ce merge vazut alaturi de prieteni intr-o dupamasa de duminica.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare