The Cove

Astazi va propun un documentar ce a luat Premiul Oscar in 2010. Documentarul vorbeste despre masacrul delfinilor in  Taiji, Japonia. Acolo, din septembrie pana in martie delifinii sunt prinsi si vanduti pentru delfinare dar si omorati brutal pentru carne. Autorii documentarului vorbesc despre modul brutal in care sunt omorati si despre faptul ca in carnea de delfin se gasesc cantitati mari de mercur, ceea ce o face toxica pentru om.
Am postat linkul documantarului si pe facebook, atunci cand l-am vazut, in ajun de Anul Nou. Insa am zis sa il pun si aici pentru cei ce imi urmaresc blogul si nu sunt prieteni cu mine pe facebook.
Pe curand...

Comentarii

  1. nu ajunge sa fie plictisitor la un moment dat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uita-te la el. e foarte bun. si nu e plictisitor deloc. E chiar foarte antrenant. Mai am zilele astea un documentar pe care o sa-l recomand si cateva filme foarte bune.
      Acum ma uit la un alt documentar, despre o crima. Asta e in trei parti, si e usor cam prea lung, prea multe filmari de la proces si e usor plictisitor. insa sunt documentare ce au facut istorie. Merita vazute.
      Cel putin incearca-l pe asta is pe cel despre care o sa vorbesc peste dou zile. pe mine m-au marcat. ieri cautam sa vad unde e orasul asta in Japonia, sa ma duc sa manifestez si eu acolo

      Ștergere
  2. e din septembrie pana in martie, iar faceai multitasking cand te uitai la film??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa tineam minte. Midific acus.
      Si da, faceam vreo 4 lucruri :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare