Visul american: cururile mari (?)

Au innebunit muzicienii de peste ocean, ori e un nou trend pe care nu il inteleg: cantecele de si despre cururi.
A fost acum 6 luni Wiggle a lui Jason Derulo cu Snoop Dogg, cantec ce a invadat radiourile de la noi si se afla in toprurile muzicale, fara sa stiu daca cineva a ascultat cu adevarat versurile.Adica: fundul tau cat doua planete, fac din el senwich cu sunca, fund mare si gras... din astea...


Apoi, acum o luna regina cururilor mari, Nicki Minaj si al ei cur siliconat, au lansat Anaconda. Din versurile piesei aflam ca anaconda lui (mai mare ca Turnul Efel) nu e interesat de curul ei mare decat ii da sa fumeze niste iarba. Videoclipul e usor horror, la cat poponetul are tipa.Dar se putea sa ramana asa. Coelho scria in Alchimistul ca un lucru ce se intampla de doua ori, sigur se intampla si a treia oara, asa ca acum doua zile J. Lo, cea cu curu mare natural, a scos si ea un cantec despre podoaba ei posterioara, ca nu e fraiera si trebuie si ea sa arate publicului ca la 40+ inca poate, mai ales ca de curand s-a finalizat si divortul ei.


Si ca sa nu se lauda singura, a adus pe una in piesa ei, care sa spuna ca un cur ca lui Jenica de la bloc n-are nimeni, nici macar Rihana sau Queen B.
Mai zi ceva daca poti?
Pe curand...

P.S.: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Comentarii

Postări populare