A doua seara de Craciun, cu oameni minunati

Planul initial era sa fiu acasa pe 26. Foarte putini dintre voi stiu asta, pentru ca trebuia sa fie o surpriza. Cu toate ca nu era nimic prea sigur, mi-am pus mari sperante in asta, iar cand totul s-a sfaramat ca un castel de nisip, mi-a picat si moralul.
Apoi am primit propunerea asta, de a petrece a doua seara de Craciun la acesti oameni minunati. Racit cobza m-am dus si m-am simtit atat de bine la un vin fiert, salata beouf si sarmale. Am mancat cele mai bune sarmale pe care le-am mancat inafara de acasa. Mama gateste dumnezeieste deci e mare lucru sa zic asta.  Si sa faci sarmale in Japonia e o munca sisifica, cel putin pentru mine... Cred ca asta e o calitate pentru un masterchef, sa reusesti sa faci ceva cu ingrediente limitate si improvizand sa iti iasa ceva atat de bun. Eu nu sunt fan mamaliga, insa atunci am mancat una din cele mai bune mamaligi din viata mea, poate pentru ca nu era facuta cu malai, ci cu faina de porumb, ce e mult mai fina decat malaiul. Sunt atat de impresionat de ceea ce a iesit incat as putea vorbii la nesfarsit despre asta.
Multumesc mult pentru atmosfera de Craciun! Sper ca prietenia asta sa tina si dincolo de Japonia!
Pe curand...

Comentarii

  1. frumos gest.. frumos gandul de a aduce traditia acolo..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt niste oameni minunati. poate o sa ai ocazia sa ii intalnesti candva. ei te stiu de "cea care comenteaza mereu la poze"

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare