Faishon Victim (5)

Am depasit si problemele tehnice cauzate de noile politici google si ma intorc cu un nou articol din categoria deja faimoasa.
L-am zarit pe tip intr-o dimineata de weekend, cand ma duceam la Muntele Nokogiri. Noro ca era ocupat jucanduse pe consola ca asa am reusit sa ii fac o poza din fata. A se remarca Panalonii foarte colorati asortati cu izmanutele verzi. Ce mai, un adevarat arlechin rock. Sa nu uitam de frizura destul de avangardista.

In Harry Potter se spunea ca exista si alte scoli pe langa celebra scoala englezeasca de vrajitorie. Posibil ca domnul din imagine e un vrajitor ce astepta, in gara, trenul ce il ducea spre scoala nipona. Ce intelegem noi incuiatii din tinuta lui de vrajitor. Palaria inspirtata din palariile americanilor ce au pus bazele statukui, pantaloni trei sferturi si pantofi din piele cu piele intoarsa...
 Din catergoria: nici un articol cu domnul din imagine, il prezint, din nou, pe studentul meu favorit de la arhitengura. De data asta m-a surprins cu un pulover supradimensional sifilitic colorat, asortat la celebri sai blugi skinny sio pereche de BP-uri pentru barbati. Asa ca cat sa fie si el un pic mai inalt.
Daca va imaginati ca persoana din imagine e femeie, va inselati. Parul lung, hanaocacul cu animal print (zebra albastra si jaguar), pantalonii negri cu auriu, sacosa cu un tigru si tenisii negri cu auriu spun ca ar fi o cocalareasa. Dar era doar un cocalar chinez. Imi cer scuze pentru calitatea proasta a imaginii.

Pentru ca e luna cadourilor va fac unul. Inainte sa sariti cu comentarii si rautati va spun (in cazul in care nu intelegeti si trebuie sa explic) ca poza de mai jos e un pamflet. Am facut-o doar ca sa ironizez barbatii tineri din Japonia. Izmenele sunt cheia de rezistenta si sunt de la Mos Nicolae, insa e prima si ulitima data cand vor fi vazuti in public la vedere. In rest am incercat sa ironizez tot ce am postat pana acum: pantalini scurti cu izmene, asortat la un tricou cu model si cardigan. Esarfa si palaria purtata invers fac parte din tinuta de hipster asiatic, la fel si sacosa purtata pe post de geanta. Totul cu insulete ce nu sunt incheiate la siret si sunt purtate nu pentru a tine cald ci pentru a castiga cativa cenimetrii in inaltime. mai lipsea vesta de vas dar era prea cald in camera si eram si in intarziere spre scoala.


Pe curand...

Comentarii

  1. Horea te transformi intr-un adevarat japonez:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar ca eu nu o sa am niciodata tupeul sa merg asa pe strada :))

      Ștergere
  2. esti un superb!esti visul meu!de cind te caut!te rog sa nu ma injuri,dar ma gindesc la tine de atita timp,fara a avea curajul sa-ti scriu.in tinuta asta mi-ai trezit toate fanteziile erotice.in care bineinteles,esti prezent permanent.nu am avut orgasm,dar acum,cu aceste izmene,voi avea cu siguranta.deci,cod rosu de inundatii!cutremurul a fost parfum!ma gindesc la tine.te voi visa in izmene!ale mele,nu ale tale!pup pe izmanute!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate nu-mi dai aprobare,ca te blestem sa n-ai parte de izmene!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ma aumuza cand vad din astia care cred ca daca scriu anonim eu nu stiu cine sunt... dupa IP imi dau imediat seama cine esti...
    ti-am publicat comentariu nu ca mi-e frica de blestemele tale ci ca sa vada lumea cat de duce capul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare