GG

122 de episoade, 5 ani si jumatate, am urmatit Gossip Girl. Si asta din doua motive:
1. Generatia mea nu a avut un serial despre adolescenti cum altii au avut Beverly Hills
si
2. Il incepusem si trebuia sa il; termin. E o nebunia de-a mea, sa nu pot sa las un serial pe care l-am inceput, sau o carte, sau un proiect. Si incepuse sa imi placa atat de mult de Serena si Dan (ea e jucat de cea mai frumoasa actriata tanara iar el semana cu mine oarecum - un om ce incearca sa se faca placut intr-o lume in care simte ca nu face parte, cu talent de scriitor).
De vreo doi ani, insa, ma tot rog sa se termine. Au lungit-o prea mult, nu au conturat persoanjele bine si au dat afara actori ce interpretau roluri bune pentru ca nu s-au inteles la contracte. Gossip Girl a fost un fenomen si ma bucur ca am facut parte din el. Ma bucur ca dincolo de toata telenovela, cu morti ce nu sunt morti si copii de bani gata ce nu sunt in stare sa termine o scoala dar sunt in stare sa aiba afaceri de succes, serialul s-a terminat frumos si am aflat cine e Gossip Girl. A fost perfect, iar epilogul a fost si mai bun.

Pe curand...

Comentarii

  1. seriiooos? s- a terminat?? trebuie sa vad si eu finalul macar :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si peste o luna se termina si Private Practice. Nu stiu daca stii sserialul ala, e cu fosta sotie a lui Sheperd din Grey's Anatomy

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare