Treceți la conținutul principal

Narcis (sau interviu in Desteptarea)

Bacaul mai are 2 ziare si un copil vedeta ce studiaza in Japonia :)). Modest...
Cand eram mic, cica, vara-mea m-a prins utiandu-ma in oglinda si spunand ca sunt tare frumusel. Posibil, eu nu-mi amintesc. Insa povestea asta mi-a adus porecla de Narcis, porecla ce mi-a dat-o sora-mea (Stapana Universului).
Si asa Narcis cum sunt, nu puteam sa spun nu la propunerea domnului Gheorge Baltatescu, mai ales cand incercase din greu sa dea de mine, printr-o colega de redactie ce il cunoaste pe Moise, si apoi prin mama si un coleg de redactie ce e coleg cu mine la Bacau Expres. Cu toate ca interviul asta mi-a dat peste cap doua zile am zis ca e de datoria mea (de Narcis) sa fac asta, pentru ca in urma cu un an si jumatate acceptasem propunerea celor de la Ziarul de Bacau.

Sa fiu sincer, mie mi-a placut un pic mai mult interviul de anul trecut, si asta pentru ca a fost mai scurt si nu m-am strofocat prea mult sa raspund la intrebari. Interviul de azi e mai serios si intrebarile m-au obligat sa formulez niste opinii despre niste lucruri ce nu imi sunt foarte cunoscute si de care ma feresc sa vorbesc intr-un cadru public. Deci va rog sa nu imi judecati raspunsurile prea aspru si sa le luati ca opinii peronale. Nu sunt formator de opinii asa ca nu cer cuiva sa fie de acord cu ele.
Daca nu ati cumparat ziarul, sau daca nu sunteti din Bacau, puteti vedea interviul AICI.
Nu stiu cat timp va fi gratuit. Dupa cum spunea si domnul Baltatescu in interviu, presa scrisa din Romania e pe moarte, asa ca se axeaza mult pe online si atunci platesti continutul. E posibil ca cat de curand, sa va ceara 0.5 lei pentru a-l citii.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...