Treceți la conținutul principal

22 luni

Dragii mei, de data asta nu o sa va spun ce am facut luna asta pentru ca, mai mult sau mai putin, ati vazut in articolele de pe blog. Luna asta  o sa ma scuz pentru ceea ce o sa vedeti de acum inainte.
In urma cu 10 zile am aflat data la care am de sustinut teza. Mai am doua saptamani, iar prima saptamana am pierdut-o agintandu-ma, pierzandu-ma in detalii, pe fundalulul unei raceli, si panica. Abia joi am aflat ca in Japonia, mai intai se prezinta teza: adica se face doar power-pointul, si apoi, la vreo 2-3 saptamani se preda teza. La noi e invers. Dar asa inteleg de ce am fost anuntati atat de tarziu data sustinerii.
Dar pentru ca e o nebunie toatala in date, in impartirea in doua, si putine sfaturi de la supraveghetor, pana la sfarsitul lunii, o sa fiu mai putin activ. De o saptamana nu am sacris decat trei articole, noroc ca am avut articole programate, insa nu stiu daca voi avea timp sau subiect de discutie pentru viitoarele articole.
Acum e momentul cand trebuie sa ma axez pe scoala, cat de mult pot, asa ca toate celalalte raman pe locul 2. Mai ales ca am pierdut o saptamana cu un windows ce a murit, si o memorie ce s-a formatat. Am ierdut multe date din calulator, tot ce aveam salvat din facultate, mastere dar si kituri, poze si muzica. Sa-mi fie invatatura de minte ca nu imi fac back-up!
Apropo de povestea cu windows-ul: Daca mi se intampla asta in Romania, bateam la o usa si gaseam un windows. Insa aici nu exista piraterie iar prietenii mei ce stiu ce e aia torrent, nu aveau windows pentru ca fie folosesc Mac, fie Ubuntu (Linux). Si va anunt mandru, ca momentan functionez si pe Windows dar si pe Zorin, un Ubuntu ce are o interfata asemanatoare cu Windos-ul, ce e buna pentru cei ce trec de la Windows, la Linux. Si pentru ca imi place mult, cred ca treptat o sa schimb tabara! Jos corporatistii! :))
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...