Cei 7 ani de pe blogosfera

A mai trecut un an si am ajuns in ziua in care aniversez 7 ani de existenta a blogului asta, Zilele trecute, pe cand mi-a venit notificarea din calendar (atfel uitam din nou de aniversare), m-am uitat la articolul de anul trecut, sa vad ce-am scris atunci. Acum un an ma intrebam in ce directie o sa o ia blogul, dupa doi ani de stat in Japonia si doi ani de articole publicate zi de zi. Na, ca nu a fost un an
prea rau. 249 de articole intr-un an in care am incercat sa imi gasesc locul, intr-un an in care am acceptat ca unele lucruri se termina. Anul 7 a fost un an tampon, un an de adaptare, de regasire.
Am luptat cu sistemul sa mi se recunoasca studiile din Japonia si am zambit un semstru la Iasi odi de cate ori cate un profesor ma jignea spunandu-mi ca sigur n-am fost in stare sa termin masterul din Japonia si de aceea m-am intors la ei. Am invatat, din nou, sa functionez fara prieteni langa mine si am cunoscut oameni noi. Mi-am facut prieteni noi din cunostiinte vechi, am renuntat, din nou la legaturile bolnavicioase si am luat-o de la capat.  Dupa cateva luni petrecute in Iasi, dupa un an de voluntariat la Himawari si multe luni petrecute acasa, citind literatura, literatura de specialitate si scriind de unul singuro diseratie, am facut pasul spre un nou nivel. Inca putin si o sa va anunt pe toti ce o sa se intample cu mine in scurt timp. Blogul, sper sa mearga, cel putin trei ani, pana ajungem la 10. Nu stiu cat o sa mai scriu, nu stiu cat timp sau chef o sa am. Ideea e ca, din nou, o sa a reinventez. Poate mai putin ca alte dati, dar tot un drum nou o sa fie.
Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare