No21

Astazi sunt la Bucuresti. Probabil ca atunci cand acest articol va fi publicat eu inca voi fi la cazari, la C7, caminul de doctoranzi si asistenti al UTCB.
Va spuneam la ceas aniversar de o schimbare, ei bine asta e. Am ramas dezamagit de tot ce s-a intamplat la Iasi dupa ce m-am intors din Japonia. Inainte sa plec mi s-au propus doctorate, cand am venit, ma intrebau de ce m-am intors. Cineva din conducere mi-a spus ca nu crede ca am fost in stare sa termin masterul acolo si de aia m-am intors aici si ca a fost o mare prostie ca m-au lasat sa plec. Bun, daca eu cu master la ei si cu unul la Waseda nu am fost bun pentru doctorat pentru ei si unul cu media 7 sau una ce nu stie nicio limba straina sunt mai buni, atunci caut un loc unde sunt bun.
Asa am ajuns la Bucuresti. Proful meu din Japonia il cunoscuse pe proful asta de aici si ma intrebase si pe mine daca il stiu. Imi notasem atunci numele lui pe o notita din telefon si cand am vazut ca nu sunt vrut la Iasi, l-am cautt pe profesorul din Bucuresti, am schimat doua e-mailuri, ne-am intalnit in oras, l-am convins ca merit un loc la dumnealui, si cateva luni mai tarziu, la inceputul lunii septembrie am fost sa ma inscriu. Apoi a urmat interviul iar vineri (cu trei zile mai devreme decat era anuntat) au venit si rezultatele.
Pozitia 21, la buget. Asta inseamna si bursa, pentru ca au alocate 22 de locuri cu bursa.Si uite cum, incepe un nou drum pentru mine. Un nou oras, o noua provocare.
Pe curand...

Comentarii

  1. Horea poate faptul ca nu te-au vrut in Iasi e de fapt o binecuvantare...Poate toate sunt facute in asa fel incat sa ai sanse mai mari daca te muti in Bucuresti decat daca ramai acolo...Eu cred sa stii ca orice refuz dintr-o parte e nu o portita, ci o poarta spre altceva mai bun...Sunt sigura ca vei avea mai multe de castigat in Bucuresti si vei fi si apreciat mai mult pentru valoarea pe care o ai ....Esti un om valoros iar cei care vor sa accepte lucrul asta il vor accepta cu stima...ceilalti nu se pot numi decat invidiosi....Spor la tot ce faci de acum inainte!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare