Treceți la conținutul principal

Bloging

Mi-am facut un obicei sa intru pe cateva bloguri in fiecare zi. Imi place sa citesc ce sciu altii si pe zi ce trece desopar bloguri noi, cateva din ele le pun in lista mea, pentru ca imi plac si merita sa mai stie si altii de ele. Un alt obicei de-al meu este sa va "profile vizitators" de pe hi5. Fosti prieteni care imi vad profilul sau oameni pe care nu ii cunosc. In cazul celei de a doua categorii caut ceva de care sa ma leg, de unde si pana unde mi-au vizitat profilul. Azi o o astfel de persoana... m-am tot uitat la profiilul ei. 17 ani, in liceu in Bucuresti, nici un prieten comun. la abauth me vad o adresa de blog pe blogspot. Copiez linkul si intru pe el. Primul lucru, vad profilul complet, carti vavorite, trei dintre ele sunt comune cu ale mele. Asa mi-a gasit blogul. De acolo a gasit profilul de hi5. Incep sa citesc. Cafea con sucre se numeste. Scrie matur si nebun; parca eram eu acum 4 ani. Mi-e dor de stiulul ala de scris si o sa-l incerc, cred. Dar e altceva, blogul asta e "nimic amplificat". Spunea lavinia in seara asta ca ii place ca povestesc cu atata patos despre lucuri marunte. Da, sunt postmodern. O tot dau cu asta, ca un cliseu dar postmodernismul asta inseamna :intamplari banale din viata unor persoane banale. Cred ca ma voi repauca sa scriu la Egocentrum dar nu acum, zilele astea. Sincer sunt obosit fara sa fii facut nimic special. Mai mult am frecat menta. Inchei aici trist. poate o sa continui cu altceva, poate...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...