Treceți la conținutul principal

Viata chiar ca bate telenovela

Am aflat de curand ca niste amici de-ai mei se logodesc. In momentul acela am avut in fata un articol de pe blogul lui Cristian Stancu . Citesc in fiecare zi cateva bloguri. De fapt intru pe ele. De o vreme, chiar mai mult de o luna, Agentul VIP nu a mai postat nimic pe blog. Ulimul articol, de pe 4 decembrie se numeste "In genunchi, Chivu a cerut-o pe Adelina". Imaginea asta am avut-o cand am aflat ce astia doi ca s-au logodit. Ar trebuii sa se faca un scenariu de telenovela dupa viata lor de cuplu, ar avea o audienta... El artist, ea materialista. Chinuiti de familii si mereu renuntand la visele lor s-au gasit si s-au iubit. Poate prea mult. El i-a dat papucii ei pentru o visatoare, ca el, s-au porcait aproape jumatate de an, s-au inpacat, s-au iubit iarasi mult dupa care ea s-a ajuns si i-a dat papucii lui pentru unu' cu masina. Dar acum s-au reinpacat si se iubesc atat de mult incat el a cerut-o pe ea.
V-am zis eu ca o sa fie telenovela. Sper sa ma cheme la nunta la cantina la Aerostar si le doresc sa fie fericiti. Dar nu stiu exact cand e nunta...
Pe curand....

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...