Treceți la conținutul principal

No more Mr Nice Guy

Daca pana acum am fost dragut cu toata lumea, acum schimb foaia. gata s-a terminat borcanul cu prietenie si bun simt.De acum o sa f**t pe toti care ma f**t! Oricine ar fii cel ce im face gluma prosta cu telefonul, o sa o incurce urat. A sunat din nou "Iti aduci aminte de mine, Horea?". Tot cu lipsa numar, dar acum pe orange. Am luat-o un pic in serii, ca mi-a inchis data trecuta si sa imjispuna cine e. "Prietenii imi spun Jana" si rade. Da, asa sta treaba? Tot fara numar suna. A luat-o in serii "iubita mea" si a inchis. Sa mai sune odata, ca aful eu cine e. la politie merg si deschid urmarire pentru hartuire si il castig si o sa imi dea daune morale de o s-o usuce si pe masa si pe bunica-sa si pe tot neamul ei de obosite!
In al doile rand o sa ma adresez persoanelor ce au dat de gustul "situatiei" si nu se mai satura sa stea cu ea in mana sau in gura. daca cautati motiv de carcota cu mine spuneti-mi verde in fata ce aveti, nu ma luati pe dupa visin cu faze ca daca esti destept iti dai seama. Fata, ramai singura cu mascaricul tau si cand o sa te lase si el nu mazi venii la mine/ noi. Toti o sa te lase. Nu ma leaga nimic de tine dar ar fii bine, dupa ce citesti acest articol sa ma suni si sa vezi cand pot sa ma vad cu tine sa imi spui ce vrei de fapt.
NU mai fac compromisuri pentu nimeni, nu imi mai pasa de nimeni. o sa tai in carne cruda si o sa fac macel. Nu va puneti cu mine ca sunt nebun cu acte.
Pe curand...
Imi cer scuze pentru cei ce citesc acest blog si nu se asteptau la un articol mai linistit. Mi-am sticat o seara ce fusese frumoasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...