In cautarea samponului pefect

Pana anul trecut, pentru o lunga perioada de timp, nu am stiut ce inseamna sa imi cumpar un sampon dintr-un supermarket. Pentru mine H&S, Pantene, Nivea, sau ce sampoane mai exista, nu se potriveau.
De cand ma stiu am avut probleme cu matreata, si cu parul gras. De prin anul 3 a inceput sa imi cada parul. Deci mereu, cautam ceva care sa ma ajute sa scap de cele 3 probleme. Niciodata nu am reusit. Am scapt fie de una, fie de 2, dar niciodata de toate cele trei.
Am avut de la sampoane dermatologice pe baza de urzica, de scaieti, pana la Vichy. De la sampoane pe baza de petrol, pana la sampoane tratament, din farmacii, pe baza de reteta. Nici nu le mai stiu numele sau numarul. La jumatate de an, incercam altul. Fiecare mergea pana terminam sticla, apoi cum luam o sticla noua din acelasi produs, nu mai mergea.
Anul trecut,  am urmat mai multe tratamente pe bazade spray-uri sau fiole si parul era ok. In sfarsit puteam sa imi iau un sampon ca oamenii. Atunci am inceput sa folosesc Sayos for Man, pentru par gras cu matreata. Era perfect. Parul nu prea mai cadea, pentru ca urmasem un tratament, deci am plect in Japonia impacat.
Insa stresul, sau pentru ca am schimbat aerul, apa, atmosfera, a faxut sa imi apara problemele. Toate trei odata. Parul imi cade in draci, am din nou matreata si parul se ingrasa la o zi.

Deci am pornit in cautatea unui nou sampon. Am intrebat in stanga si in dreapta, lumea de pe langa mine, insa toti pareau sa nu aiba probleme. Intr-o zi o colega din laborator mi-a zis ca tatal ei foloseste Scalp-D si ca e foarte bun. Am inceput sa caut articole despre el, discutii pe forumuri si majoritatea erau pozitive.
Asa ca marti am plecat in cautarea lui. Samponul se gaseste in 12 magazine din Tokyo sau pe net.
Am fugit din laborator, am luat metroul si am plecat sa il cumpar, impreuna cu Hakan, care trebuia sa ia un cadou, in aceasi zona.
E cel mai scump sampon pe care mi l-am cumparat vreodata. In Japonia costa cam 140 de lei, insa in SUA e 100$. Aseara l-am si folosit si sincer nu ma mai mananca capul. Parul arata bine, dar mereu arata bine a doua zi si pare sa nu prea cada. Dar o sa vad cat de bine se comporta dupa o luna. Sper sa nu il diochi. Samponul e pe baza de menta, eucalipt si aspirina. Fara parfumanti sau coloranti artificiali si fara silicon.
La un moment dat un doctor dermatolog mi-a spus sa ma spal pe cap odata la 3 zile. De obicei parul meu arata ingrozitor in a treia zi. Astazi, la 3 zile de la folosirea noului sampon, parul rata binisor, arata ca in a doua zi, cand foloseam fostul sampon. Dupa cum puteti vedea in poza alaturata: imediat dupa ce m-am spalat, si astazi.
Si probabil trebuie sa ma tund, cat de curand...
Pe curand...

Comentarii

Postări populare