La multi ani!

Acum 4 ani, când am început să scriu pe acest blog, aveam o rubrică în care spuneam "La mulți ani!" prietenilor mei. Rubrica a ținut un an, pentru că apoi nu își mai avea rostul. Însă anul ăsta, de când sunt singur într-o țară străină, departe de casă am început să fac curățenie printre prieteni și să descopăr prieteni noi.

Pe Ancuța o cunosc de 5 ani jumătate, de prin cămin. Stătea cu un etaj deasupra mea însă o auzem perfect când râdea. Anturajul de la vremea aceea m-a făcut să am o parere proasta despre ea, și am pornit cu acea prejudecată, îi aplicasem deja eticheta. Însă în ultimile luni, începând oarecum de acum un an, am început să ne întelegem bine, și să descoperim că avem mai multe în comun, decât ne-am fi imaginat vreodată.
Pentru că astăzi este ziua ei și pentru că în ultimile 6 luni a fost un om de nădejdie, resurcitez rubrica asta pe blog și îi spun "La mulți ani!". Și dacă nu vrei să îți sărbatoresți ziua, așa cum ai spus ieri, îți spun că etomologic, e ziua ta, deci e pentru tine, sa faci ce vrei tu. Fară zgomot, fără mese întinse. Poate să fie o zi a regăsirii, o zi a întrebărilor și răspunsurilor, o zi a introspecției...
La mulți ani!
Pe curând...

Comentarii

  1. Ma bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem suficient de bine încât să vedem că putem fi și prieteni.
    Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare