The River

The River, alaturi de Once Upon A Time e serialul pe care l-am asteptat sezonul asta. Serialul asta aduce cu unul dintre serialele mele preferate, Lost. Avand ca producator pe Stiven Spielberg si ca creatori pe Oren Peli si Michael R. Perry, creatori filmelor Paranormal Activity, nu se putea sa nu fie un must see pentru mine. Serialul e filmat in acelasi stil ca Paranormal Activity, fiind un horror, paranormal de aventura ce prezinta o echipa ce pleaca in cautarea unui explorator cunoscut.
Cunoscutul explorator, Dr. Cole, realizator al unor iubite emisiuni in Amazon, dispare in ultima sa calatorie. Dupa 7 luni, sotia sa, impreuna cu baiatul sau, fata cameramanului disparut, producatorul emisiunii si alte pesoane pleaca in cautarea lui. Insa se pare ca Amazonul ascunde mai mult decat mistere ale naturii ci mister mistice mult mai complecate decat voodoo.
Sezonul 1 a fost conceout cu 8 episoade, iar daca audientele sunt bune (ceea ce nu prea e) posibil un sezon 2. Eu sper sa mearga si sa aiba viata cat timp o sa fie bun.
Il recomand, noaptea, cu lumina stinsa.

Pe curand...

Comentarii

Postări populare