Fetita careia ii place

Ieri am avut o zi proasta, ca daca e marti, sunt trei ceasuri rele.
Dimineata am avut o intalnire ce a mers prost. Am tot avut impresia ca imi lipseste o informatie si de aceea eram in plop in timpul discutiei. Imi scapa ceva si nici pana la ora asta nu imi dau seama ce episod am ratat.
Pe la amiaza am primit o veste proasta si m-a daramat si mai mult. Am mers cahui pe strazi pana sa imi revin si sa pornesc cu o tinta spre ceea ce cautam.
Cautam un cadou si nu il gaseam. Am umblat mult si bine, din librarie in librarie, din anticariat in anticariat si nu am dat de cartea aia. Daca s-au vandut toate exemplarerle si nimeni nu a vandut-o la anticariat, e o carte buna, deci nu e numai parerea mea. Dar cum o fac eu cadou daca nu o gasesc. Bine ca am dat de cele doua traduceri din Ryu pe care nu le gaseam nicaieri.
Am taiat-o prin spate pe la Teatrul National ca sa ies la Moldova Mall. Ma uitam la o cladire veche din zidarie ce incepea sa fie reabilitata si cautam un panou care sa ofere informatii despre lucrarile ce se desfasurau acolo, cand in fata mea a aparut o fetita blonda, cu pistrui pe fata, ce nu parea mai mare de 10-12 ani. Se apropia de mine speriata si cu vocea tremuranda ma intreaba intr-o engleza perfecta "Do you speak English?" Ma uit la ea si crezand ca este copilul unor turisti straini, ce s-a pierdut, ii spun "Yes". Zambeste si prinzand curaj imi spune "I like it". Ma uit mirat la ea si nu inteleg ce vrea. Ma asteptam sa ma intrebe niste directii sau de politie. Si ce anume ii place. Atunci observ inca doi copii asezati in spatele ei ce zambeau cu gura pana la urechi. "I don't understand. What do you like?". Vazand ca ii intru in zoc, zambeste obrazzic si spune "You know, I like it!" "No, I don't know! This is why I'm asking you what do you like". Atunci, razand, intr-o romana cu accent american fake striga "Imi place pula! I like dick!". Am busit instant in ras. Uitasem de toate belelele din ziua aia si nu ma puteam opri din ras. Ce sa-i spun? Sa ii spun sa termine cu glumele astea proste, si sa nu se mai ia de lume pe strada? Sa o zgaltan un pic sa se sperie si sa plece? Pai daca incepea sa urle ca o violez! Era in stare. Mi-am amintit ca si eu, cand eram copil, impreuna cu sora-mea ne luam de oameni pe strada. Ii intrebam cat e ceasul la misto sau spuneam ca ne-am pierdut si ceream ajutor, insa astea erau glume nevinovate. Intentia mea a fost sa ii continui jocul, sa ii spun ceva socant de genul E bine ca iti place, e sanatos. Dar mi-a fost frica sa nu inceapa sa tipe sau sa faca vreo scena. Asa ca, dupa ce m-am calmat, am intreba-o: "Good for you and how can I help you!". A inceput sa rada si sa tipe "Fuck me, Fuck me!". M-am uitat la ea lung si pentru ca incepuse sa se adune lumea ca la circ i-am spus ca fie e proasta fie e nebuna si sa-si gaseasca pe altcineva cu care sa glumeasca.
Am plecat razand si din spate oa uzeam strigand: Bitch!

Voi cum ati fi reactionat in locul meu? Nu putea sa ma opreasca una mai copata si sa-mi spuna aceleasi lucruri?
Pe curand... 

Comentarii

Postări populare