Prostul nu-i prost destul, pana nu-i si fudul... si cu palarie...

Acest articol este un drep la replica la acest articol. Pentru ca acolo nu imi va accepta dreptul la replica niciodata (sau poate o va face ca sa arate ca nu e asa de rea cum zic eu ca e).


Mi se intampla de nenumarate ori, butonand televizorul sa ajung pe la OTV si sa raman blocat, cu telecomanda in mana, urmarind acel circ mizer. Si ma gandeam... oamenii aia au drept la vot, de asta tara asta e in starea care e.
Am un blog pe care intru zilnic sa vad ce aberatii scrie o tipa. Ne cunoasem, acum vreo 4-5 ani imi batea noaptea pe la usa plangand ca ii este foame si ca de saptamani mananca numai taitei Rolton si ca vrea sa imprumute niste bani sa manance niste aripioare. Azi scrie articole despre tipele grase, sa mai lase halca de porc jos si sa se apuce de sport. Ea asa face: sportul ei preferat e mancatul de cacat si injunghierea pe la spate a prietenilor.
Nu am fost in relatii de prietenie prea mult pentru ca nu imi placea de ea. Isi comenta colega de camera ca e proasta si curva mai toata ziua. Colega ei a terminat si un doctorat acum, ea e un fel de secretara la o "multinationala" (probabil ca masoara diametrul la tevi cu gura).

Saraca era frustrata cu tenul, ca era si este buboasa si de asta cred ca acum isi varsa nervii pe tipele grase - ca sa nu ii vada lumea defectele, iar pe alea destepte - pentru ca ea e limitata saraca.
Apoi si-a facut blog, cu mult timp dupa mine. Scria numai in engleza pentru ca limba romana i se parea nasoala. Acum scrie ca iubeste romana si ii comenteza pe aia ca mine care nu nu sunt atenti cum scriu. Da, eu nu sunt atent, pentru ca stiu sa scriu.
Era o tipa in camin pe care o barfea in fiecare zi. Se lua de rasul ei colorat, o facea grasa, comenta ca are note mari ca se stie cu profesorii, iar apoi dupa ce a fost ajutata de aceasta tipa si a vazut ca poate sa suga de la ea au devenit BFF.
Isi tinea iubitii pe la usa si facea crize de isterie in miez de noapte, isi suna catelusii noaptea sa ii aduca de mancare. Adevarul ca are ceva. Sunt multi prosti care o vad sexy cand e rea si aea succes. Ce am cu ea? Din cauza ei am avut crezut ca cineva e un om ingrozitor, iar apoi cand l-am cunoscut s-a dovedit a fi un om de calitate. Ea era scursura...
De obicei are cate un prieten. A fost Teo, apoi am fost eu, apoi au fost pe rand altii...
Acum vreo doi ani mi-a blocat accesul pe pagina ei de facebook pentru ca i-am zis ca e frustrata. Comenta de aiurea la o poza de-a mea, luandu-se de palaria mea de paie si cand i-am zis ca nu e open mind si ca e o frustrata dintr-un oras mic, speriata de marele oras, mi-a si dat block. Atata poate.
Dupa ce i-am dat cateva comentarii mai taioase pe blog a inceput sa filtreze comentariile inainte sa fie publicate, ca na, acolo e lumea ei unde e pupata in fund de cei ce nu o cunosc.
Si cine pana mea isi numeste blogul: Calatorind pe palarie? Ce vrea sa insemne asta?
Acum e singura, nu are prieteni si se plange de vreo luna ca e bolnava. Ba scrie ca nu are nevoie de prieteni , ba cerseste comentarii si e-mailuri de incurajare.
Joaca prea mult pe victima pentru o durere de rinichi. Stiu cum sunt, sora mea are probleme din astea, dar nu se vaicara ca ea...

Cum poti tu, absolvent de facultate tehnica sa scri un articol despre cum ai ramas fara bec ca s-a ars si consideri asta un blestem. Cat de tuta poti sa fi sa nu ai habar sa schimbi un bec si mai si spui la toata lumea asta.
Pai frustrata asta daca era in locul meu acum, intr-o tara in care nu stia limba, ii era imposibil sa citeasca orice, pentru ca nu se folosec literele romane, unde cu engleza e cam greu ca japonezii nu situ engleza, intr-o tara in care mancarea e total diferita si cultura la fel, face crize. Scria pe blog non stop ca a murit si ca e in iad. Ca e pedepsita. Pentru ea fiecare experienta era un nou low. Prin cate am trectu in lunile astea, cat de greu mi-a fost si imi este, dar nu am transformat acest blog intr-un necrolog decat atunci cand nu am mai putut, efectiv.
Asa ca draga Annemarie, daca citesti acest articol, sfatul meu e sa te maturizezi. O banala infectie la rinichi, un calorifer infundat si un bec ars nu e un capat de lume. Incearca sa lasi frustrarile de-o parte si cauta-ti prieteni adearati, nu din aia care te pupa in fund pe blog. Sau o sa ajungi o nebuna singura...
Fac asta, pentru ca sincer mi-e mila de tine... Mi-e mila ca esti proasta si fudula, si ca nu stai in banca ta...

Si mai am ceva de adaugat: Ar fi un bun candidat pentru psihologi/psihiatri care ar scrie o carte despre comoramentul ei...
Pe curand...

Comentarii

  1. That Stupid BFF02 februarie, 2012

    Mda. Imi pare rau ca am aflat abia acum ce parere avea ea despre mine inainte sa profite de ceea ce a dus la notele alea mari. Proasta-s Doamne cateodata, zau, uneori ma mir si eu cat de fraiera pot fi. Acum chiar cand am aflat treburile astea mi-s calcata pe coada si sper sa nu o mai intalnesc fiindca nu as mai raspunde de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer nu am vrut s-o zic pe asta niciodata. Dar ieri aeam prea multi draci. Am vrut initial, dupa ce am citit articolul ei cu caloriferul sa scriu un articol despre ea, dar mai dragut, cum ca isi plange de mila peste tot.
      Insa cand am vazut ca a cedat si a scris ea prima am stat si am asteptat sa ad daca imi accepta comentariul la ea pe blog. Tot ce am scris acolo a fost: Pentru cei interesati, eu sunt cel despre care vorbeste in acest articol. De mult vroiam sa vad cand cedezi.
      Logic ca nu a publicat comentariul si as ruga pe cineva sa ii trimita articolul meu, sa fiu sigur ca il citeste :D

      Ștergere
    2. Dacă pana acum mai pastram o oarecare nostalgie pentru momente frumoase din trecut, acum chiar nu vreau sa mai aud de ea. Tot atat spune ca EA a renuntat la fetele prietene... De fapt cred ca cele ce i-am fost prietene am fost prea fraiere o perioada, am crezut in inocenta, vulnerabilitatea, dragalasenia ei, iar cand am schimbat atitudinea nu i-a mai convenit. Cel putin eu consider acum ca am "crescut un pui de sarpe", stii ca-n povestea aceea cand omul e muscat...

      Ștergere
  2. Si a mai scris un articol de cand i-am cerut drept la replica si nu mi l-a dat. Dar acum sunt sigur ca a vazut articolul asta si o invit sa isi spuna parerea si aici. Promit ca orice cacat mananca aici il public.
    Cred ca de asta e slaba, ca tine cura de slabire cu cacat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare