Si am scapat de dentist..

Luni am fost pentru ultima data la dentist. Dupa ce m-am ridicat de pe scaun, am platit si am intrebat pe cand data viitoare. Cand mi-a zis ca nu mai e o data viitoare si ca ma asteapta peste 6 luni la un control de rutina nu imi venea sa cred.
Imi pare rau ca nu i-am facut o poza lui Mos maseluta, pentru ca in aproape 3 luni de cand merg la el, mi-a deventi simpatic.
Ce a insemnat experienta mea la dentist? Aproape 3 luni de mers de 3 ori pe saptamana (cam de fiecare data, mai putin de vreo 4 ori cand am mers fie odata fie de doua ori); 25 de sedinete a cate jumate de ora, adica 12 ore si jumatate de stat pe scaunul ala; aproximativ 30 000 de yeni (dupa bonurile pe care le am 27470 dar sunt sigur ca am pierdut 3), asta insemnand aproximativ 1 300 de lei; 5 plombe, o infectie rezolvata, nervi omorati la o masea, 5 radiografii, o coroana pentru o masea si o semi-coroana la o alta masea (adica la ultima masea de care s-a ocupat a pus coroana doar pe jumatate de masea, cealalta fiind sanatoasa si nu avea rost sa o ascunda sub coroana) din platina+aur (sincer mi-as fi dorit din portelan, dar asa era si vechea coroana, nu se vede si nu ma deranjeaza ca e argintie. In Japonia nu prea fac din portelan, nu stiu de de...).
Mai am o problema: nu am o masea (candva a dfost o coroana ce a cazut, nu m-am ocupat de ea si dintele s-a rupt de tot iar acum e o gaura) si mi-as fi dorit sa imi faca un implant cu stift, insa nu a vrut. Nu stiu de ce, posibil ca nu e de competenta lui, probabil ca nu imi acoperea asigurarea si era prea scump, tot ce stiu e ca a zis ca nu se poate. Problema asta o sa o rezolv in Romania.
In final promit ca nu o sa mai astept inca 9 ani pana sa ma duc din nou la dentist, ci voi merge la fiecare jumatate de an.
Pe curand...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare