Duminica, dis de dimineata

In sesiune zilele se numara altfel. Nu mai exista luni, marti, miercuri, ci zile cu examene si zile pana la examen.
De aceea, in momentul in care am stabilti data examenului, nimeni nu s-a gandit ca e duminica, ci ca avem n zile de invatat pentru el.
Duminica dimineata e lasata pentru somn, sau pentru biserica - pentru cei ce fac asta. Azi a fost una din putinele dimineti de duminica pe care le-am trait. Duminica dimineata nu misca nimic. Inafara de cativa studenti ce aveau si ei examen, nici trafic nu prea era. Doua taxuri, trei masini si un tramvai, asta e tot ce am vazut in drumul meu spre scoala.
Examenul a fost floare la ureche. Am facut revolutie in sistem si dupa ani de zile in care examenul la acest profesr era buba, azi a fost cel mai simplu. Eu nu am mai facut ore cu dumnealui, insa colegii care l-au mai avut, imi spuneau ca la el nu se trece usor, ca subiectele lui sunt subcapitole din carte si daca nu faci copy-paste la virgula, nu iei nota maxima.
Din lene a pornit proiectul "grila la examen" si un coleg - salvatorul, a lucrat cu proful la grile, grile pe care le-am avut cu totii apoi. Si cum sa nu faci bine cand ai grilele si cartea in care gasesti raspunsurile? Veniste un tip care avea restanta la examenul asta, si dupa ce a iesit, si-a sunat prietenii si le spunea ca s-a intamplat minunea: "A fost grila, ba! Ce prosti sunteti ca nu ati venit!" Prima regula de a lua un examen: Sa te prezinti la el.
Maine examen din nou, dar si ala e un fel de examen practic. Acum am o dilema: Ce ma fac toata ziua? E abia 10 jumate si ma simt ca si cum ar fi 1...
Pe curand...

Comentarii

  1. Și pe lângă faptul că e duminică, e și groaznic de frig! :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare