Treceți la conținutul principal

4!


E pentru prima data cand am uitat de aniversare. S-au intamplat atat de multe lucruri in ultimile 20 de zile incat am uitat complet.
Acum 20 de zile eram sigur ca o sa dau uitarii acest episod important din viata mea. Imi ziceam ca daca nu mai scriu e de bine, inseamna ca m-am regasit. Misiunea acestei pagini se incheiase si puteam sa fiu fericit.
Insa am gasit un nou inteles si o noua intrebuintare pentru acest blog. Si titlui e in continuare bun...!
Ma gandesc si acum, la mai bine de 4 ani cum de am gasit un titul atat de bun? Cat de genial pot sa fiu cate odata :)).
Ieri am implinit 4 ani de cand am postat aici prima data. Nu mai vreau sa mai spun ce s-a intamplat in acesti ani ci vreau sa ma bucur de acesti doi ani, de aceasta nou experienta. Acum trebuie sa imi caut Eul pierdut, intr-o civilizatie total diferita. In fiecare zi descoper ceva nou, in fiecare zi experimentez altceva. Tot ce as vrea e sa pot sa transmit tot ce simt eu aici, prin acest blog. Prin ceea ce vizitez, prin ceea ce incerc sa asimilez.
Imi aduc aminte ca domnul profesor Aanicai acum 4 ani a zis ca cei ce au blog sunt frustrati, iar acum si dumnealui este un membru al blogosferei. Imi aduc aminte de cei ce radeau de blogul meu, si au ramas cu rasul... Eu imi vad de viata mea si de lucrueile extraordinare ce mi se intapla iar ei pot afla despre astea doar de aici.
Ma bucur ca momentan pot sa va impartasesc experienta Asiatica aici. Si imi doresc sa va vad pe toti acasa cu bine, in vacanta...
Si merit sa imi dedic aceasta melodie ce imi place atat de mult si mi se potriveste manausa:

Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...