Once Upon a Time... in Wanderland

Once Upon a Time, serialul creat de aceleasi minti care au creat si Lost, inca e in topul serialelor mele preferate asa ca ideea unui spin-of mi s-a parut misto si de aceea m-am hotarat sa ma uit la el.
Initial stirile spuneau ca OUT in Wanderland o sa fie un serial de 12 episoade, difuzat in pauza de iarna in care OUT-ul mama nu o sa fie difuzat. Apoi, mai marii de la televiziunea alfabet au spus ca vor sa ii dea o sansa sa evolueze si l-au lansat in toamna, ca un serial ce ar avea sanse de continuare. Ideea de Alice in Tara Minunilor, indragostita de Duhul din Lampa Fermecata, urmarit de Jafal, antagonistul din Aladin si Regina de Inimima (alta decat Cora din OUT), nu prea a atras lumea, iar o poveste din asta in care cineva cauta sa elibereze pe altcineva nu are viata lunga. La un moment dat trebuie sa reuseasca ca daca lungesc prea mult cuatarea e plicitisor iar dupa ce se gasesc nu prea mai ai ce sa faci. Incepi o noua aventura care ii desparte sau dispare celalalt? Serios? Cuplul ala nu reuseste de loc sa fie impreuna? Asa ca s-a luat decizia corecta si s-a decis ca cele 13 episoade ale sezonului 1 sa fie toate iar seialul sa fie de fapt o mini-serie, cu o poveste de sine statatoare.
Mai bine raman toate atentiile atintite asupar serialului principal ca tot au can dat-o in bara cu Neverland-ul si acum, dupa jumatate de sezon, in sfarsit avem si noi din nou o poveste ce capteaza atentia.
Deci, e pentru prima data cand ma bucur ca un serial nou nu a fost prelungit (Sau nu, mi-a mai placut atunci cu Missing) pentru ca era pacat sa se strige o poveste atat de misto despre Alice.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare