Treceți la conținutul principal

iPhone day

Azi o sa imi fac de cap cu noul meu iPhone 4s alb de 32 de Gb. O sa pun muzica, poze si o sa instalez aplicatii.
Ieri cand mi l-am luat eram prea obosit din cauza infectiei de la masea si nu aveam chef de nimic asa ca astazi imi dedic ziua pentru noua mea jucarie.
Insa ieri s-a intamplat un lucru ciudat...
Cand am plecat din Romania mi-am pus cartela de Orange in Nokia pentru ca am zis ca ma tine mai mult bateria. Cei de la Orange mi-au zis ca in Japonia voi putea trimite si primii mesaje si voi putea fi sunat. Insa cand am ajuns in aeroport nu aveam semnal de loc. Si nu am avut semnal toata ziua, pana m-am hotarat sa inchid telefonul.
Timp de 2 luni mi-a folosit vechiul iPhone ca alarma si iPod, fara SIM in el, bateria ma tinea si o saptamana. Ieri, cand mi-am luat telefonul (pe care il astept de doua luni si pentru care am fost pe o lista de asteptare de 3 saptamani) m-am hotarat sa dau un restart vechiului telefon. Si cum acum aveam si cheita pentru SIM m-am gandit sa pun si cartela de Orange in el. La jumatate de ora, aud ca am primit un mesaj. Prima intentie a fost sa ma uit la telefonul cel nou insa mi-am amintit ca am un sunet nou pentru mesaje. Ma uit la telefonul vechi: "Bun venit in Japonia! poti primi apeluri si poti transmite si primi mesaje scrise". Bine frate ca mergi dupa 2 luni si nu in ziua in care ajunsesem aici si eram pierdut in spatiu? Sau poate pentru ca iPhone-ul e compatibil si cu GSM si cu reteaua de date pe care o folosesc japonezii...?
Si sa nu va vina in cap sa imi trimiteti sms-uri ca platesc vreo 60 de centi sa citesc unul...

Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...