Treceți la conținutul principal

News (mondene de la Tokyo)

Pentru că e duminică vreau să revin cu niște știri cu care sunt oarecum dator fanilor Văduvei negre sau a pachistanezei.

O să încep cu pachistaneza care a incercat să mă bage în rahat și a căzut singură în el. După excursia pe care am avut-o acum aproape două săptămâni, i-am sugerat să iși facă un abonament pentru linia de tren pentru că e mai ieftin. După ce i-am explicat cum se face spunându-i că trebuie să o ajute cineva care vorbește japoneză ca să explice funționarilor din stație ce vrea și după ce mi-a zis că o să roage o vecină din cămin, s-a dus la prof și i-a spus că eu nu vreau să o ajut.
Am intrat în pământ de rușine când am primit un mail de la prof spunându-mi că nu e frumos că nu vreau să o ajut. M-am prezentat în birou am explicat situația așa cum era, nu că nu vreau ci că nu pot, am chemat-o și pe ea să fie de fața și a rămas tablou. A dat-o cotită ca de fapt ea a zis că eu nu pot nu că nu vreau însă proful s-a enervat și i-a zis că el știe foarte bine ce i-a zis: că eu nu vrea. Când a văzut că a dat-o din lac în puț a zis ca posibil să se fi exprimat ea greșit.
De atunci nu mai vorbește cu mine. Mare fâs... de parcă îmi pasă.


Clubul Văduvei Negre se pare că s-a dizolvat. Concursul către inima ei a fost câștigat de Nas. Acum e oficial, pe facebook scrie cp sunt într-o relație. Eu am aflat de la Varză care încerca să pară cool cu toată povestea asta. Însă drama a fost la șobolan. I-a așteptat în fața cantinei în pauza de masă, l-a făcut tradător pe Nas, i-a spus văduvei că o iubește și că o va iubii toată viața și toate astea de față cu vreo 100 de oameni ce vroiau să intre la cantină. Soarta a făcut să mă gandesc să mămânc pentru prima dată la acea cantină (avem două in campus) și am asistat la toată scena telenovelistică. Acum e răcit, de vreo două săptămâni, are penomonie și își plânge de mila pe facebook.
Si pentru că Nas a fost câștigătorul inimii văduvei, și pentru că văduva neagră e un păianjen, am găsit o altă poreclă pentru el, că Nas nu era așa de bună iar asta i se potriveste minune, e ca un cadou: SpiderMan!
E amuzant să vezi Văduva si pe SpiderMan prin campus ținându-se de mână și restul clubului mergând în spatele lor.
Am uitat să vă spun că lezbianca nebună e in India pentru două săptămâni că se însoară verisorul ei primar, verișor de care ea e îndrăgostită. Altă telenovelă....
Pe curând...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...