Shopping Magazine

Si la noi exista pe ultima pagina a unor reviste o suita de poze cu produse gen teleshopping. Intotdeauna in astfel de programe (fie la tv-teleshopiing, fie reclame in reviste) poti gasii de la cele mai inventive produse, la cele mai stupide si fara de sens gen alarma pentru casa pe baza de baterii, care este o prostie si o hotie la drumul mare.
Am dat de o astfel de revista in trenurile ce fac legatura intre orase, in Japonia. Prima data, acum o luna si saptamana asta din nou, cand am fost la Niigata. De data aceasta am facut niste poze la cele mai stupide lucruri  pe care le gasesti in Train Shop, numarul pe octombrie-noiembrie.




In primul rand vreau sa va spun ca e a treia oara cand incarc poza asta, care e intoarsa, insa pe blog o pune asa. Dupa cum vedeti, in cazul in care va e frig rau de tot si nu deschideti caldura ca s-au scumpit gazele sau sunteti taiati de la caldura ca nu ati platit intretinerea, puteti cumpara acest costum umplut cu vata, ce tine de cald.

Perfect pentru primavara-vara-toamna-iarna, atunci cand e noroi sau balti (adica mai mereu), aceste manusi pentru picoare se pun peste pantof si pantalon, ca un celofan si nu te mai murdaresti.
Pentru oamenii atat de comozi incat le e lene sa isi miste si fundul pe scaunul din masina, s-a inventat aceasta perna care se lipeste de scaun si se invarte la 360 de grade. Mai ciudat e cand conduci, virezi si te misti cu tot cu scaun... De aceea cered ca e numai pentru pasageri si nu pentru sofer.
Daca ai inceput sa chelesti usor si ti se vede scalpul alb printre firele de par brunete, e timpul sa iti cumperi aceasta pudra pentru chelie, care iti face scalpul roscat, maro sau negru, in functie de ce alegi si astfel nu se mai observa ca in curand vei fi chel.
Daca vrei sa fi kinyi poti alege o sapca cu par artificial blod. O sa arati ca ciudatii de prin Japonia, insa poate fi o schimbare interesanta de look pentru tine.
Preferata mea. Atunci cand nu curge apa sau cand esti in camping, nu e frumos sa te pisi pe langa un copac, ca nu ingrasi pamantul, ci il arzi cu acidul din urina. Asa ca faci pipi in borcan, pui praful magic si iti solifica pisul. Bolovani de pisat i-as folostii intr-o revolta impotriva guvernantilor.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare