Treceți la conținutul principal

Star factory

Inainte de Romanii au Talent, de X-factor sau Vocea Romaniei, Prima TV a fost prima televiziune care si-a incercat norocul cu emisiunele de tip talent. Si nu ma refer la Megastar, care a fost totusi prima emisiune importanta de acest gen si care din pacate nu a produs decat un singur nume, pentru ca nu s-a auzit nimic de castigatorii sezonului doi sau trei, decat ca i-am vazut apoi pe la alte talent showuri.Intainte chiar de Alege Asia (care era prezentata de ) si Popstar, acum 8 ani a fost Star Factory. Intre doua sezoane de Big Brother, in anii de succes ai postului Prima Tv, a existat acest concus ce imbina un talent show cu ideea de Big Brother, pentru ca toti concurentii erau filmati in casa.
Cu toate ca nimeni nu prea isi mai aduce aminte de concusul din 2003, totusi castigatorul lui a devenit una din vetetele zilelor noastre, Alex Velea.  Pe vremea aia era grasut si canta hip-hop, iar in finala s-a luptat cu Lora, ex-Wasabi. Mai sunt cateva fete cunoscute pe acolo, printre care tipul de culoare care  canta melodia cu "mai avem nevoie si de iarba". Eu tin minte ca am vrut sa castige ea si am fost dezamagit de alegerea jurului. Nici nu mai stiu exact cine era in juriu... inafara de Nicu Alifantis care era Seful Juriului insa tin minte ca participantii aveau un psiholog si anume pe Soso, castigatorul Big Brother1.
Cu chiu cu vai am gasit si site-ul emisiunii pentru mai multe detalii.
Iar mai jos aveti o melodie de grup a concurentilor.


Pe curand...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...