Siri

Pentru ca am o jucarica noua si pentru ca stau mai tot timpul in camera (inca sunt racit si maseaua e inca umflata) incerc sa descoper upgrade-urile de la 3G la 4s, adica sunt 3 generatii.
Inafara ca 4s-ul  raspunde asa de repede de nu imi vine sa cred iar camera e oau! plus camera frontala pentru video-call sau pentru skype ori alt fel de messenge, camera ce merge excelent.
Asa ca am inceput sa fac un fel de lista cu modificarile aparute.

 iPod se numeste acum Music. Au aparut applicatii pre-instalte noi caVideo, Game Center, Newsstand si Reminders (care e cam acelasi lucru cu Calendar).
Sunt si cateva schimbari de desiggne insa astea cred ca vin odata cu noul sistem de operare iOS 5.
Sageata de deblocare e mai patratoasa:

Butoanele de inchis-deschis au alta forma:

Butonul ce inchide sau amana alrma e diferit:

Apoi apare aplicatia noua care iti arata inforatii despre vreme, bursa si daca ai Reminders in acea zi, atuci cand misti digetul de sus in jos pe display:

Si sa nu uitam de Siri. Probabil ca toata lumea stie ca noutatea cea mare cu care vine iPhone 4s e functia audio numita Siri. Functia e inca BETA si momentan e disponibila numai in engleza si franceza, insa  cred ca in timp o sa evolueze foarte mult. Am facut un filmulet, incercand sa vorbesc cu antipatica de Siri dimineata. E perfect ca i-au ales o voce de femeie ca i se potriveste perfect. O sa-l postez cand o sa mearga netul mai bine, acum o sa pun filmuletul original de prezentare .


Mai e si iCloud, dar sincer  nu prea am inteles  ce face si mai ales cum. Adica stiu ca e un fel de dintisor albastru foarte inteligent ce muta informatiile de pe telefon pe calculator, insa nu stiu cum, nu stiu daca e doar pt Mac, daca merge de la iPhone la iPhone...

Pe curand...

Comentarii

Postări populare