1 Martie

Ma asteptam ca ziua asta sa fie speciala, insa a fost un mare fas. Imi pare rau ca nu am avut martisoare sa impart la lume pe aici si sa le explic ce inseamna acest obicei, insa am un snur de martisor, de la o valiza, pe care mi l-am pus la mana.
Am o stare mai naspa de ieri, pentru ca si ieri am avut o zi proasta. Ieri dimineata mi-am inchis alarma si am adormit la loc iar cand m-am trezit, panicat- ca eram in intarziere, am vazut un mail de la Morgan ce imi spunea ca ninge. M-am uitat pe geam si m-am speriat de cata zapada era. Pana in statie m-am udat ingrozitor iar trenul a facut 40 de minute in loc de 23 din cauza ninsorii. Spre dupamasa a inceput sa ploua si toata zapada s-a transformat in aparie. Pe cat de mult iubesc zapada, pe atat de mult urasc floscaiala.
Astazi, insa a fost caldut afara insa innourat. Am petrecut mai toata ziua singur, fara sa am meterialele necesare pentru a lucra. Ieri proful mi-a dat ceva sa lucrez si mi-a spus sa iau materialele de la un doctorant insa nu am avut stickul la mine iar astazi, pana acum cand scriu acest articol, ora 3, doctorandul nu avenit. A sunat acum cateva minute si mi-a zis ca ajunge la 4, dar deja ziua e pierduta.
M-am molesit si cred ca ma pandeste o raceala.
Vestea buna de azi e ca s-a deschis cantina si am unde sa mananc. Asta dupa ce ieri, pana si magazinul care a fost deschis pana acum, era inchis. Pe ploaie, am incercat sa merg la Mc, sa mananc insa Mc-ul nu mai exista. Era un santier, se modernizeaza. Se redeschide la sfarsitul lunii, Insa de azi, pot manca la cantina. E deschisa 2 ore si nu are foarte multe sortimente de mancare, dar macar e deshisa.
Draga mea Vanesa mi-a trimis un power-point dragut, ce m-a mai inveselit dimineata, insa dupa 7 ore, sunt din nou vara vlaga. Saptamana viitoare am o intalnire cu cei de la Ministerul Lucrarilor Publice, legata de proiectul de dizeratie si am emotii mari. As vrea sa am timp sa pun toate la punct, insa nu am energia si in acelasi timp as vrea sa fi trecut ziua respectiva.
Oare m-a lovit astenia?

Pe curand...

Comentarii

  1. Curaj! După ploaie-i vreme bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai muot ca sigur e astenia. dupa 1 l de Ceai Hapciu ma simt mai bine si dupa o doza de comedie o sa fiu din nou fresh :)). oricum merci pentru incujare

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare