Treceți la conținutul principal

Lab website

Una dintre problemele pe care le-am observat legat de rasismul de aici (sau poate e xenofobism sau e doar rautate pura si marsavie - ca tot mi s-a spus ca exagerez cand spun rasism) a fost problema cu site-ul laboratorului. Am inteles ca in tomana nu l-au dus la zi pentru cativa studenti internationali insa acum odata cu inceperea noului an l-au update-at, cu noii masteranzi (ce anul trecut erau studenti in ultimul an) si noii nou veniti. Insa studentii internationali lipseau. Eu, Hakan, Namyi si Saima nu apaream pe site.
Se adunasera multe lucruri ce ma deranjau legat de oamenii din laborator si povestea cu site-ul a pus capac. De ce imi pasa? La petrecerea de Paste, un tip din camin, student in anul 4 la Inginerie civila m-a intrebat in ce laborator sunt. La 5 minute dupa ce i-am raspuns la intrebare a venit cu telefonul ma mine si m-a intrebat de ce nu apar pe site. Sigur pe mine i-am zis ca nu e adus la zi insa mi-a aratat ca apar noii membri. Asa ca m-am enervat maxim si am aruncat bomba acolo unde trebuia, la Namyi.
Se pare ca ea a intrebat secretarele, secretarele au vorbit cu cel ce se ocupa de site ca vineri ni s-au cerut datele si ni s-a facut o poza. Site-ul laboratorului e in japoneza si il puteti vedea aici, iar pagina cu membrii aici.


Initial a fost o alta poza insa era ingrozitoare asa ca am cerut sa fie schimbata cu cea din excursia din zonele afectate de tzunamy. Deasupra pozei scrie ca sunt masterand, anul 1. Apoi in lateral e tema de cercetare, scoala ce am aboslivit-o, hobby: blogging, plimbari, clubbing si citit si ascultat muzica iar ultimul rand e modelul meu in viata, unde am scris ca e matusa mea :D

Pe curand...

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. am scris in articol matusa pentru ca mi-e si matusa si nasa. Insa eu cand fac referire la ea, de obicei spun matusa :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balada câcatului moțat

Mărgineanu spunea: Viața e ca părul din cur, scurtă și plină de căcat.

Balada câcatului moțat este una din primele poezii pe care le-am învățat când eram mic. Nu știu dacă era chiar așa, cum o voi scrie mai jos. Ceea ce voi scrie este o combinație din două variante pe care le-am găsit pe net, o variantă ce seamănă cu ceea ce știam eu.

A fost odată un căcat
Micuț obraznic și moțat
Și îl stimau căcații toți
Căci el era cel mai cu moț
Dar într-o zi
Un câine mic şi pricăjit,
S-a dat la el şi... la halit.
A stat un pic, l-a rumegat
Şi l-a făcut din nou căcat.
Era micuţ şi fără moţ.
Râdeau de el căcaţii toţi.

Morala...
Să nu fi mare şi moţat,
Că o s-ajungi din nou căcat.

Pe curând...

M-a facut mama model

Nu mai e un secret ca m-am transforat anul asta. Am slabit 20 si ceva de kilograme, am inceput sa alerg, intr-un final am mers si la sala. Cu alte cuvinte mi-am schimbat modul de viata. Pe langa asta, multe alte lururi s-au schimbat in 2016, an ce a fost destul de pin si de greu pentru mine. Exista doua persoane ce sunt responsabile pentru schimbarile astea si ele sunt Alice si Andrei. Fara cei doi de A nu reuseam sa fiu aici, acum, asa. Stiu ca nu vor lauri insa si-i merita si le multumesc enorm pentru impulsionare, ajutor si incredere. Anul trecut, in articolul ,deja traditional de anul nou, imi doream ca in 2016 sa am grija de imaginea mea, sa slabesc si sa merg la sala. S-au intamplat astea insa lupta nu e terminata. Mai am de dat jos, mai am de modelat. Si de aceea pentru 2017, continui jocul asta al narcisismului si imi doresc sa devin mai increzator in mine, mai focusat pe problemele mele, mai egoist cu timpu meu liber si mai atent cu mine. Ca sunt multe cicatrici ce trebuiesc…

Fluturele monarh si fluturele vice-rege

Fluturele monarh este cea mai raspandita specie de fluturi din America de Nord. Traiesc 8 luni, masculii mor dupa imperechere iar femelele dupa depunerea larvelor. Pana sa se transforme in fluturi se hranesc cu planta unde au fost depuse ouale, laptele cainelui (sau iarba fiarelor), o planta ce ii ajute sa se transforem in omide colorate, sa isi creeze un cocon puternic si sa ajunga fluturi. Planta cu care se hranesc contine substante toxice pentru vertrebrate, de aceea pasarile nu ii mananca.
Fluturele vice-rege, seamana izbitor cu cel monarhm doar ca are doua buline negre pe spatele aripilor. El nu este toxic, dar pentru ca seamana atat de mult cu monarhul, pasarile se feresc sa il manance.
Din aceasta poveste a naturii putem trage multe concluzii sau crea chiar fabule....
Pe curand...