Note

Au venit si notele pe primul semestru si au venit cu o surpriza. Si cand spun surpriza ma refer la una nasoala, ce mi-a lasat un gust amar. Fara falsa modestie, ma asteptam sa am A la toate obiectele (nu A+, care e 10, ci A care e 9). Am fost placut surprins sa vad ca am un A+ la obiectul la care m-am plictisit cel mai mult, Advanced Structures and Materials si un A+ la seminarul ce nu s-a tinut niciodata.
Insa socul a venit la Advanced Soil Mechanics B unde, cu toate ca am avut cam 9 la toate temele, cativa de 10 (2 sau 3) si un 6 (deci media la teme imi iesea in jur de 9), si poate pentru ca am predat raportul final cu jumatate de ora mai tarziu decat dead-line-ul (deoarece am fost intr-o sedinta cu proful), am luat B. Deci asta chiar m-a enervat si la cat de mult uram cursul asta, semestrul viitor, cand am cealalta parte, o sa-l urasc si mai mult.
Si ca sa vedeti ca nu va mint, am facut un print-screen la pagina cu notele (click pe ea sa se mareasca):

Pe curand...

Comentarii

  1. Felicitari Horea, las' ca se compenseaza A+ cu B-ul.Bafta multta incontinuare,sunt sigura k mama ta e mandra de tine( mi-asi dori k Luca sa ti calce pe urme,dar cine stie ce o mai fi)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult Dana :*. Sigur Luca o sa fie destept, se vede in privire. Pana la urma ce a ales la taierea din mot?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai a luat........1- baniii, 2- un ceas ,3-pix si verigheta( le a apucat pe amundoua odata)nu stiu ce semnificatie au toate astea( bogat, punctual, destept, la casa lui) asta e interpretarea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. pix am ales si eu :D si o surubelnita si nu mai stiu ce :). o sa fi o mama fericita :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare