X-Men

Va spuneam la un moment dat ca vreau sa revad trilogia X-Men si sa vad si noile filme din serie. Am realizat ca vazusem doar doua din cele trei filme initiale si am ramas foarte dezamagit de finalul trilogiei X-Men au fost filmele care au deschis apetitul spre super-eroi si dupa ce au deschis aceasta poarta, multe filme, si in special inspirate din persoanjele Marvel, au aparut in ultimii 10 ani.
In seria initiala persoanajul Wolverine nu m-a dat deloc pe spate.Huggh Jackman este un actor bun insa personajul nu a fost creat bine. Pentru un prim film, personajele trebuiau explicate mai bine pentru ca nu toti sunt fani ai benzilor desenate si cred ca s-au prins de acest lucru abia prin filmele urmatoare cand au inceput sa arate cum profesorul Xavier.
Seria de filme ce il urmareste pe Wolverine pare interesanta. Primul film din serie iti explica destul de bine ce se intampla cu el si cum de a ajuns sa fie asa. Sunt raspunsuri la intrebarile pe care multi si le-au pus insa parca prea le aflam pe toate de-odata. Anul viitor al doilea film din serie o sa apara si se vrea sa fie un film doar despre personajul in sine fara apartenenta lui la vreun grup. Filmul prezinta o etapa din viata lui Wolvarine ce se afla in Japonia unde se antreneaza cu un maestru de arte martiale. Suna interesant pentru ca sunt curios unde vor filma in Japonia. Acest lucru va atrage fanii personajului insa pe mine nu cred ca ma va impresiona prea mult. Mie mi-e dor de peronajele initiale si tot sper sa se faca si o a 4-a parte a gastii de super-eroi.
Dar pana una alta avem cealalta serie X-Men: First Class. Primul film din serie mi s-a parut foarte bun. Alegerea actorilor a fost interesanta cu toate ca de cand am vazut Shame ori de cate ori il vad pe Michael Fassbender mi-l imaginez cu situatia in mana (if you know what I mean) asa ca in rolul de Magneto parea un pic cam parodie porno (in mintea mea bolnava). Dar si de aceasta data filmul a raspuns la multe intrebari. Persoaneje au ajuns de la mici copii pana la "marea schisma" cand Magneto a devenit Magneto iar Xavier a devenit paralitic. Dupa primul film deja drumurile lor s-au despartit si s-a ajuns la situatia cunoscuta anterior. Sunt foarte curios ce subiect o sa abordeze a doua parte a francizei, insa mai am de asteptat vreo doi ani pentru asta.
Si mai raman cu seria Fantastic Four pe care nu am vazut-o deloc insa au inceput serialele si nu mai am timp si de filme.
Pe curand...

Comentarii

Postări populare