Labi

Miercuri am ramas blocat in oras din cauza unui accident de tren. Afara era cald asa ca nu am rezistat prea mult in parcul de langa gara. Am intrat intr-un outlet de laptopuri si m-am uitat sa vad ce au acolo (da, in Japonia electricile si electocasnicile model mai vechi sunt vandute in outlet la pret mai mic), m-am rugat ca cel ce imi place sa nu se vand
a in urmatoarele doua saptamani, dupa care m-am dus la Labi.
Trebuie sa recunoastem ca magazinul are un nume destul de kinki, mai ales cand langa numele lui mai e si steagul Romaniei. Pai cum sa nu te gandesti la un cuvant romansc cand vezi firma asta luminoasa.
Labi e un magazin de electonice, electrocasnice carti si accesorii. Noi ne-am invartit pe la etajul 1, etaj cu telefoane, camere foto si accesorii. Dupa ce ne-am uitat la Disney Phones si  la smartphone-urile din noua colectie, am plecat inspre camerele foto. Pe acolo ne-am uitat la ce mai e nou, le-am testat si ne-am amuzat de aparatele hipstaresti de la fuji. Care apropo, arata atat de misto, imbracate in piele si imitand camerele clasice... (hipsterul din mine).

Cand sa plecam, trecem pe langa raionul de incarcatoare externe. Ma uit pe acolo sa vad daca au ceva la oferta, cand dau de un incarcator solar, ce-i drept cu mufa de android si nu de iphone.

M-am uitat la pret si am inlemnit. 100 de yeni, adica cam un dolar. Ma mai uit odata, il intreb pe R daca vad bine si incepem sa le analizam. Mai vad undeva intr-un colt unele la fel, la 3700 de yeni, la ce pretruri aveau celalalte, asta mi se parea un pret adevarat. Am gasit pe cineva care lucra acolo si am intrebat ce si cum. Da, e 100 de yeni pentru ca Japonia e o tara cu multe catastrofe naturale si astea se vand ca sa le ai in caz de urgenta, cand nu mai ai acces la electricitate si nu mai ai baterie la telefon. Luam doua, mergem la casa si da, erau 100 de yeni bucata (dupa cum se vede in poza chitatentei - platit 500 primit rest 300). Vanzatorul ne-a spus ca e posibil sa nu incarce multe aparare, ca nu are amperajul mare. Am ajuns acasa si l-am pus la kindle. Surpriza, il incarca. Sa-l incerc la tableta? Pai vanzatorul a zis ca la tableta sigur nu merge. Surpriza! Mergea!
Are un ciclu de 500 de utilizari, dar pana mea, e 3 lei... Cred ca pana plec mai cumpar cateva, cadouri pentru prieteni. Suna bine, nu?
Si va intreb din nou: cum sa nu iubesti Japonia?
Pe curand....

Comentarii

  1. Cealaltă Ancuță08 septembrie, 2013

    Ce tare e. O să fac niște investigații să văd dacă se găsesc și la noi și la ce preț...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi încercăm acum za vedem cat de repede de incarca. Dar din ziua in care l-am cumpărat si pana azi nu a fost o zi cu soare. :))

      Ștergere
  2. Vaaaaiiii si eu vreau Horeaaaaa :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am stat doi ani in Japonia si abia acum am intrat In magazin sa vad ce minunatii ascunde. Esti iertata ca n-ai știut. Ai stat doar un an in Japonia :))

      Ștergere
  3. Vai si eu vreau Horeeea...daca mai ai loc in bagaj si nu iti cer prea mult imi aduci si mie unul ^^? daca poti....;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect e labii bai, invata sa scri!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare