19 luni

A trecut cea mai frumoasa luna de cand sunt in Japonia. Spun asta pentru ca luna ce tocmai a trecut am vizita Kansaiul si tip de 5 zile am fost in Osaka, Kyoto, Nara, Kobe si  Himeji, vizitand adevarata Japonie. Inca ma trezesc dimineata dormindu-mi ca atunci cand deschid ochii sa fiu in camera de hotel din Osaka, dar din pacate sunt in camera de camin.
Insa restul lunii am trait sub amintirea acelei saptami in Kinki si mare lucru spectaculos nu am facut. M-am plimbat pe sub ciresii infloriti cu camera la gat, am citit, am pacalit scoala tragand usor chiului iar weekendurile mi le-am petrecut cu prietenii, depanand amintiri si povestind despre una sau alta. Am simtit nevoia sa nu vad nimic nou, pana amintirile din Kansai nu se aseaza bine in locul lor.
Si cu toate astea am tocat bani. Nu stiu cum, dar un tuns, doua perechi de pantaloni si cateva ustensile de bucurie au papat banetul, asa ca pana la sfarsitul lunii acestia stau din nou cuminte si nu fac nimic iesit din comun. Si asa incepe scoala si o sa stau mai mult pe acolo.
Insa nici vremea nu ma ajuta. A inceput sezonul ploios si 3 zile ploua, doua e innorat si una cu soare, si uite cum a trecut saptamana. Si de obicei ziua cu soare e undeva in mijlocul saptanii, cand esti plin de treburi pana in gat si nici nu apuci sa te bucuri prea mult de portia de soare pe saptamana respectiva.
Pe curand...

Comentarii

  1. Cealaltă Ancuță07 aprilie, 2013

    Ai început să te adaptezi și să vezi ce șoc cultural o să ai când o să te întorci și o să-ți dai seama că nu e numai în vacanță... Trebuie să profiți acum de tot timpul acolo.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare