Admitere la Facultatea de Constructii si Instalatii din Iasi - construieste viitorul


Facultatea pregăteşte ingineri specialişti calificaţi pentru a presta activităţi tehnice de concepţie şi execuţie în domeniul construcţiilor sau instalaţiilor. Aici se formează ingineri constructori şi ingineri instalatori, proiectanţi, cercetători, doctori în ştiinţe şi cadre didactice care pot profesa atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional. Competenţele obţinute în urma programelor de studii asigură cu succes nivelul de performanţă şi profesionalism, necesare unui inginer dornic să realizeze o carieră profesională de excepţie în domeniul ingineriei civile.
Mai multe detalii, in filmuletul de prezentare al facultatii, aici
Dincolo de limbajul asta pomopos, Facultatea de Constructii si Instalatii din Iasi e chiar cea mai buna alegere. Mi-a petrecut 5 ani (4 ani- studii de licenta, sectia Ingineri Civila in limba engleza si am inceput un master in Reabilitate si Crestea Sigurantei in Constructii) aici si au fost cei mai frumosi ani din viata mea. Profesorii sunt proefesionisti, exista o multime de activitati extraculiculare, si facilitati ce va fac studentia frumoasa. Facultatea dispune de locuri de cazare in camine renovate, sali de clasa dotate cu video-proiectoare si calculatoare si o platforma seismica unica in Romania. Eu am ajuns sa studiez acum in Tokyo, la una din cele mai bune univesitati de aici tocmai pentru ca sunt absolvent de FCI Iasi si pentru ca profesorii japonezi vorbesc de bine institutia aceasta de invatamant. Pe langa asta, facultatea are contracte cu o sumedenie de facultati din Europa unde puteti aplica pentru un program Erasmus.
Va asteptam cu drag!
Pe curand...

Comentarii

  1. Ti-ai gasit loc de munca mai usor dupa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce? Daca TVA intrebi daca mi-am găsit mai ușor un loc de munca după Japonia, nu pot sa-ti răspund. Încă sunt la studii aici.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare